RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool raser - Mourinho prater

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Liverpool var rasende på Chelseas Michael Essien etter en grisetakling, mens José Mourinho slang med leppa. Igjen.

Dietmar Hamann var rasende på Michael Essien etter en stygg takling i det 23. minutt av tirsdagens kamp mellom Chelsea og Liverpool på Stamford Bridge. Essien slapp unna gult kort, selv om han traff like under kneet på tyskeren.

Liverpools raseri ble ifølge The Times beskrevet som «sutring» av José Mourinho.

Det fikk managerkollega Rafael Benitez til å kontre med påstanden om at portugiseren snakker for mye. Benitez er på ingen måte den første som sier noe slikt. Spanjolen ville ikke kommentere Essiens takling, og overlot det i stedet til Hamann.

- Det var den verste taklingen jeg har opplevd. Han har ikke engang beklaget seg. Jeg gikk for ballen, og han kom inn over ballen, og traff meg like under kneet, sa Hamann til The Times.

Mourinho påstår at han ikke så episoden, selv om han umiddelbart etter taklingen reiste seg og ba Liverpools assistenttrener Alex Miller klar beskjed om å holde kjeft og sette seg ned.

- Jeg så ikke taklingen. Jeg sa til dem at de sutret hele tiden. Jeg sa « det er nok, sitt ned en stund og slapp av». Jeg ba dem sitte ned fordi dommere alltid er veldig strenge mot meg når jeg gjør slikt, var portugiserens forklaring.

Så fortsatte han med å beklage seg over hva andre managere får lov til.

- Tenk om jeg gjorde det samme i Premier League som Stuart Pearce (Manchester Citys manager) gjorde mot Blackburn (han tråkket inn på banen to ganger). José Mourinho blir utestengt i tre måneder, for jeg kan ikke gjøre sånt. De er hele tiden ute etter meg på grunn av min status.

Liverpool vant gruppe G etter 0-0-resultatet på Stamford Bridge tirsdag kveld. Også Chelsea er klar for neste runde i Champions League, som trekkes 16. desember.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere