Liverpool raser etter Gerrard-skade

Foto: Reuters/Scanpix

- Amatørmessig og inkompetent av England, tordner Liverpools medisinske sjef.

18.11.10 16:46

ENGLAND - FRANKRIKE 1-2:

Det var i onsdagens landskamp mellom England og Frankrike at Liverpool-stjernen Steven Gerrard hinket av banen med en tilsynelatende alvorlig hamstringskade fem minutter før slutt.

Nå er han ute av spill i tre-fire uker.

Dårlig nytt for Liverpool, som har hatt mange problemer denne sesongen, og som også har Fernando Torres ute med skade.

I motsetning til Theo Walcott, Rio Ferdinand og Gareth Barry, som alle kun spilte én omgang av treningskampen, valgte Fabio Capello å holde Gerrard på banen store deler av kampen.

- Amatørmessig og inkompetent
Liverpool-manager Roy Hodgson og klubben hadde nok håpet at deres kaptein også skulle få den samme behandlingen som trioen fra henholdsvis Arsenal, Manchester United og City.

Skaden på den viktige midtbanespilleren har fått Liverpools medisinske sjef, Darren Burgess, til å rase mot fotballforbundet.

- Det er helt utrolig gjort fra alle som er forbundet med det engelske fotballforbundet og England, med tanke på Gerrards skade. De har ignorert vår avtale, og tidligere historie, skriver Burgess på sin Twitter-konto.

- Det er rett og slett amatørmessig, og nå må vi betale for deres inkompetanse. Det er skammelig, lyder tordentalen videre.

- Liverpool kan ikke bestemme
Etter kampen bekreftet Fabio Capello overfor pressen at avtalen med Liverpool var at Gerrard skulle spille en time om det «var mulig». Det endte likevel med 85 minutter ute på Wembley.

Capello forklarer dette med at også Gareth Barry og Rio Ferdinand også pådro seg skader i løpet av kampen, og at han derfor ikke kunne bytte ut Liverpool-stjernen som planlagt i forkant.

- Liverpool ba om at Gerrard ikke skulle spille mer enn en time, om det var mulig. Liverpool kan imidlertid ikke bestemme hvor lenge en spiller skal være på banen for landslaget. Om mulig ville han bare ha spilt en time. Men jeg forstår hvorfor Liverpool er fortvilet. Det er jeg også, sier landslagssjefen ifølge PA.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag