Spekulasjonene rundt Andy Carroll har vært mange den siste tiden, og manager Brendan Rodgers gjorde det nylig klart at spissen ikke hadde noen framtid på Anfield.

Carroll ble hentet fra Newcastle for fantastiske 35 millioner pund vinteren 2011, men har slitt med å finne seg til rette på Merseyside.

Torsdag kveld, midt under Liverpools kamp mot Hearts, ble det klart at den store spissen denne sesongen går på lån til West Ham. Lånet gjelder ut sesongen i første omgang.

Ikke ønsket
Liverpool opplyser ikke om West Ham har noen opsjon på kjøp, men ifølge West Hams nettside skal londonklubben ha en slik avtale.

- Det er flott å være her og jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg håper å spille mer enn i Liverpool, og score flere mål, sier Carroll til West Ham.

West Ham har også tidligere i sommer jaktet 23-åringen, men da ønsket ikke Carroll å flytte på seg. I lys av de siste dagers uttalelser fra Rodgers hadde nok ikke så mye valg.

- Vi er ikke i en posisjon der vi kan ha en spiller til 35 millioner pund på benken. Vi er ikke i den posisjonen, vi trenger å bli bedre økonomisk, sa Rodgers nylig.

- Du trenger ikke være en rakettforsker for å se at Andy har vært en reserve for oss, men har vist fantastiske holdninger hele veien, sa nordiren videre.

Gode venner
Newcastle har også vært på jakt etter den storvokste spissen, men nå er det altså West Ham som har dratt det lengste strået. Der får Carroll spille med kompisen Kevin Nolan.

West Ham-manager Sam Allardyce, samt Nolan har begge samme agent som Carroll og slik sett er kanskje ikke overgangen overraskende.

- For alle parter er dette en flott signering. Andy er en veldig god fotballspiller, men siden han er høy har han selvfølgelig stor luftstyrke, sier Allardyce.

- Vi håper han kan score mange mål for oss, og sørge for at vi får en bra plassering i Premier League denne sesongen, sier ringreven videre.

Tidligere denne uken uttalte Rodgers også at han trenger å selge spillere før han kan hente inn nye. Hvor mye Liverpool får for utlånet er ukjent, men det er trolig en grei sum.

Spillere som Charlie Adam, Joe Cole og Jay Spearing har også blitt koblet bort fra klubben de siste dagene, og det er ventet at mye vil skje på overgangsvinduets siste dag.

Clint Dempsey, Theo Walcott og Daniel Sturridge er blant spillerne Liverpool har blitt koblet med de siste dagene.

Ny unggutt
Tidligere torsdag bekreftet også Liverpool at de har sikret seg den unge spissen Samed Yesil fra Bayer Leverkusen. Han er kun 18 år gammel.

- Det er en drøm å få spille for Liverpool. Om ett eller to år håper jeg å kjempe om en plass på førstelaget, sier spissen til klubbens nettside.

Yesil har scoret 22 mål på 26 ungdomslandskamper for Tyskland.