RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool sikret seg stortalent

Foto: PA Wire (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Snappet opp 18 år gamle Jonjo Shelvey foran Chelsea, Arsenal og Spurs.

Liverpool ble tirsdag enig med Charlton om å kjøpe den offensive midtbanespilleren Jonjo Shelvey i en avtale som kan bli verdt tre millioner pund. Det betyr at Liverpool vant mot Chelsea, Arsenal og Tottenham, som også var interessert i Shelvey.

Ungdomslandslagsspilleren, som er regnet som en av Englands største talenter, gjennomførte legesjekken på Merseyside tirsdag, og forhandler nå om sin personlige kontrakt.

Liverpool kommer til å betale 1,7 millioner pund umiddelbart. Resten er avhengig av antall kamper og prestasjoner.

Ifølge Charltons hjemmeside diskuterer de to klubbene nå også et strategisk samarbeid.

Shelvey ble tidenes yngste Charlton-spiller da han debuterte for klubben mot Barnsley i 2008, 16 år 59 dager gammel. Han er også Charltons yngste målscorer i serien og FA-cupen noensinne.

Han har scoret åtte mål på 48 kamper for klubben, og håper nå å avslutte Charlton-karrieren med opprykk. De er sikret playoff-kamper, og har også en teoretisk sjanse til direkte opprykk, men da må alt gå deres vei de siste to kampene.

Ifølge Guardian kunne han gått til Chelsea da han fylte 17, men sa nei til storklubben, og i samtalene med Liverpool skal det være muligheter for førstelagsspill som skal ha vært det viktigste. Siden han nå velger dem, har han muligens også fått noen forsikringer om at han kommer til å få det på Anfield.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere