Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool-sjefen: - Det er urettferdig

Brendan Rodgers vil ikke peke ut noen syndebukk.

Jamie Carragher har vært Liverpools beste midtstopper denne sesongen, og de røde savnet veteranen i møtet med Southampton lørdag.

Martin Skrtel kom inn for Carragher og gjorde en slett jobb, mens heller ikke Agger har vært på sitt beste den siste tiden i det røde forsvaret.

Spesielt Skrtel måtte tåle mye kjeft for sin såkalte «villmannsstil». Slovaken har slitt benken mye den siste tiden, og viste hvorfor på St. Mary's

- Som et lag
Liverpool-manager Brendan Rodgers nekter imidlertid å legge skylden på stopperduoen for at det gikk galt mot Southampton, der det ble 1-3-tap.

- Vi kom bakpå fra første stund. Det er hele lagets feil. Vi forsvarer oss som et lag, og derfor er det urettferdig å bare kritisere Skrtel og Agger, sier nordiren til Liverpool Echo.

- De er selvfølgelig skuffet. Det er alle midtstoppere som har vært med å slippe inn mål, sier Liverpool-sjefen.

- I det siste har vi enten holdt nullen, eller så har vi sluppet inn to-tre mål i en kamp. Vårt forsvarsspill starter uansett framme på banen, sier manageren.

Landslagspause
Nå venter en landslagspause for ligafotballen rundt om i Europa. Rodgers innrømmer at det er lite han får gjort for å forbedre laget i denne perioden.

- Vi har rundt syv spillere igjen på trening, siden de fleste er på landslagsoppdrag. Vi kan jobbe individuelt med spillerne, men det blir lite lagspill, sier Rodgers.

(artikkelen fortsetter udner videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1sjmlxcw5738t18jn0akvlrg9r', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1sjmlxcw5738t18jn0akvlrg9r', 'eplayer14');

- Flere spillere må også reise langt, som Luis Suarez, men slik er det i store klubber. Vi må bare holde trykket opp så godt vi kan, å fortsette med det som har vært bra, sier han.

Liverpool har kun igjen Premier League å konsentrere seg om denne sesongen, og møter nedrykkstruede Aston Villa i neste ligakamp.

Jamie Carragher måtte stå over møtet med Southampton på grunn av en skade han pådro seg mot Tottenham. Veteranen vil trolig være klar til neste ligakamp.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg