Liverpool slår tilbake mot Boro

Foto: EPA/Scanpix

Liverpool vil anklage Middlesbrough for å ha henvendt seg ulovlig til Emile Heskey når klubbene senere denne måneden møtes i høyesterett i forbindelse med Ziege-saken.

09.03.04 13:30

Liverpool og Middlesbrough møtes ifølge Liverpool Echo i Høyesterett 22. mars, for å få en endelig avgjørelse i Christian Ziege-saken. Liverpool er anklagd for å ha henvendt seg til Christian Ziege uten Middlesbroughs godkjennelse, da tyskeren spilte for Boro.

Saken er allerede behandlet av Premier League, som dømte i favør av Boro. Liverpool har hele tiden hevdet at de ikke gjorde noe ulovlig i denne saken, og fikk medhold første gang saken ble behandlet i rettsvesenet.

Men Middlesbrough anket, og fikk medhold i andre rettsrunde.

I rettssaken 22. mars vil Liverpool slå tilbake, og legge fram en anklage om at Boro opptrådte på samme måte overfor Emile Heskey før de endelig henvendte seg formelt i januar i år.

Middlesbrough krever 83 millioner kroner for overgangen til Christian Ziege sommeren 2000, i tillegg til de drøyt 70 millionene de allerede har fått for overgangen. Boro mener det er rimelig at de får 25 millioner mer i overgangssum, og krever i tillegg kompensasjon på 58 millioner for andre tap de mener overgangen medførte

Dette inkluderer bonusutbetalinger fra Premier League, tapt salg av supportereffekter og til og med bonusen Terry Venables fikk for å redde klubben fra nedrykk.

Liverpools forsvar bygger hovedsaklig på det faktum at Ziege i sin kontrakt med Middlesbrough hadde en klausul som fastsatte overgangssummen til 70 millioner kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag