CRYSTAL PALACE-LIVERPOOL 0–0 (0-0):

Liverpool var virkelig nødt til å svare etter tirsdagens fadese i Champions League mot Real Madrid da rødtrøyene tapte hele 5–2 på Anfield.

Da var det godt at det var Crystal Palace på Selhurst Park som ventet for Liverpool.

Jürgen Klopp hadde nemlig fortsatt til gode å tape på Selhurst Park etter at han ble Liverpool-manager, men laget fra Merseyside slet stort med å skape noe særlig i kampen.

Crystal Palace var det beste laget, men klarte ikke å overliste Alisson i Liverpool-målet. Dermed endte det 0–0 og med poengdeling mellom lagene.

Les også: Tidligere storscorer med klar beskjed etter Haalands scoring

Svak Keïta

Jürgen Klopp valgte å gjøre fire bytter fra den kampen. James Milner, Joël Matip, Naby Keïta og Diogo Jota kom inn for Fabinho, Stefan Bajcetic, Joe Gomez og Darwin Núñez. De to sistnevnte var heller ikke med i troppen grunnet skader.

Keïta så spesielt rusten ut og levde helt på grensen etter at han fikk et gult kort halvveis i førsteomgangen.

– Han er klønete når han får sjansen fremover, defensivt er det hvert fall dårlig. Etter 22 minutter så fikk han et gult kort. Han kunne fint ha fått et gult kort til. Jeg er ikke imponert over han, og jeg er heller ikke imponert over noen av de andre spillerne heller, mente Viaplays Sigrid Heien Hansen om det midtbanespilleren leverte i førsteomgangen.

– Hvis Klopp ikke tar av Keïta til pause så er det sjokkerende dårlig coaching, sa Pål André Helland i Viaplays pausesending.

Liverpool-manageren var tydeligvis enig med nordmannen, fordi Keïta ble sittende igjen i garderoben mens Harvey Elliott kom inn på midtbanen. Uten at det nødvendigvis hjalp.

– Han har hatt et skrekkelig innhopp, Harvey Elliott, kommenterte Tor Ole Skullerud underveis i kampen.

Sjokkert over Liverpool

Helland var ikke bare sjokkert over Keïta i førsteomgangen. Den tidligere Rosenborg-spilleren var nærmest lamslått over det han så av Liverpool i førsteomgangen.

– De har kommet med en skriftlig innbydelse til Crystal Palace. Det er bortimot sjokkerende, mente han.

– De spiller på seg feil og brudd. De er dårlige teknisk og spiller helt uten selvtillit. Det er skremmende nivå. Rystende å se at et lag som kjempet om fire titler i fjor framstår som dette, la trønderen til.

Heller ikke etter kampen var Helland spesielt imponert av Liverpool.

– Den midtbanen de starter med i dag skremmer ikke mange. De er som tre traktorer.

Les også: Eksperter forundrer seg over VAR: – Det der går ikke

Svak kamp av Liverpool

På tampen av første omgang brant Jean-Philippe Mateta en enorm mulighet etter at Trent Alexander-Arnold rotet bort ballen i forsvar, men Crystal Palace-angriperen klarte kun å treffe tverrliggeren.

– Det er hodeløst og sjokkerende forsvarsspill av Liverpool, kommenterte Viaplays Kasper Wikestad og Skullerud.

– Jeg er helt sjokkert over han, sa Heien Hansen om Alexander-Arnolds involvering i Viaplays pausesending.

Nærmere kom ikke lagene og dermed var det målløst til pause på Selhurst Park. I det dommer Darren England blåste til pause stormet Klopp i garderoben.

Det så ut som Liverpool-spillerne hadde forstått budskapet til tyskeren fordi det tok ikke mange minuttene etter pause før Salah traff tverrliggeren.

Liverpool var nære å gå opp i ledelsen da Salah spilte gjennom Cody Gakpo men avslutningen hans endte utenfor mål.

Nærmere kom ikke Liverpool og dermed ble det 0–0 i kveldskampen.

Det er dårlig nytt for Liverpool som kjemper om den siste Champions League-plassen.

Her kan du lese mer om kampen: