Liverpool sliter ofte i Wigan

Foto: Andrew Powell / Liverpool FC via Getty Images

Men i dag bør de ta med seg poeng fra DW Stadium.

02.03.13 09:11

Sportspills meny lørdag
V75 Drammen: Mikkelborg dundrer videre
Oddstips 1: Austin tilbake for Leeds
Oddstips 2: Ingen løsning for Bilbao
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette
Premier League: Skader og karantener
Tippeligaen: Nettavisens tabelltips

Lørdagskupongen er satt sammen av oppgjør fra Premier League og Championship, med spillefrist klokken 15.55, som vanlig.

Bonuspotten er oppe i 1.200.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

1. Wigan Athletic - Liverpool
Wigan tok en viktig seier forrige runde, da de vant 3-0 i Reading. De var helt enkelt bedre enn sin nedrykksrival, oppmerksomme i forsvar og med en effektiv Arouna Kone på topp. Dermed er Wigan tilbake der de pleier å være, en hårsbredd fra nedrykk. På hjemmebane har de stusselige 2-4-7 totalt, etter 2-2 mot Southampton sist, men tap 0-1 for Sunderland før det. Det er vanskelig å stole på Wigan, men de har klart seg brukbart hjemme mot Liverpool de siste sesongene, med 0-0, 1-1, 1-0 og 1-1 her i de fire siste.

Alcaraz (f) fikk noen minutter sist etter å ha vært ute med skade i mange måneder. I dag kan han være tilbake fra start, og det vil i så fall styrke laget. Boyce (f) er også tilbake, og Miyaichi (m) nærmer seg en retur, men spiller nok ikke her.

Liverpool har bare ligaen igjen å konsentrere seg om, etter at de røk ut av FA-cupen for Oldham og Europa League for Zenit St. Petersburg. Sist vi så Liverpool i aksjon i ligaen, glimtet de til med storseier hjemme mot Swansea, med Gerrard, Coutinho, Enrique, Suarez og Sturridge på scoringslisten. Bedre blir det ikke, men med bare to seire på de seks siste i ligaen og en 8. plass før helgens runde, begynner det å spøke for deltagelse i Europa neste sesong, og 3-6-4 borte totalt er ikke all verdens sterkt. Kanskje bør man lytte til Liverpool-legenden John Aldridge og glemme ambisjonene om 4. plass, og konsentrere seg om å avslutte over naboen Everton på tabellen.

Sturridge (a) er usikker og manager Rodgers tar en sen avgjørelse rundt hans eventuelle deltagelse. Borini og Kelly er stadig ute. Coutinho ventes tilbake etter at han var cup-tied i Europa League.

Liverpool har et bedre lag enn Wigan, men likevel er ikke dette noen klar borteseier i våre øyne. Liverpool kan glimte til og vinne 5-0 som mot Swansea, eller de kan skyte i stolper og stenger, gå lei og reise herfra med 0-0, som de gjorde forrige sesong. UB i kamp 1.

Se kampen live på TV 2 Sumo

2. Manchester United - Norwich City
Manchester United har bare tapt tre kamper i Premier League hittil, og sist det skjedde var i Norwich 17. november. Norwich var inne i sin aller beste periode og Pilkington ble matchvinner mot et blekt United. Fergusons menn har 13-2-0 på de femten rundene etter det, og hjemme på Old Trafford står de med 12-0-1 totalt. Dagens kamp ville vært en kandidat til årets sikreste hjemmeseier i Premier League, hadde det ikke vært for én ting: United spiller en uhyre viktig kamp allerede på tirsdag, Real Madrid kommer til Manchester for returoppgjøret i Champions League. Selv om 1-1 fra Madrid er et godt utgangspunkt for United, er det ingen som er i tvil om at Ferguson vil stille maksimalt toppet lag mot Real Madrid og reservelag mot Norwich i dag. En skade på for eksempel Rooney eller van Persie i dag må ikke forekomme, og den eneste måten å sikre seg på er at holde dem på sidelinjen.

Van Persie (a) skadet hoften de han løp inn i et TV-kamera forrige runde, men har er med i troppen her og antagelig kan han spille. Giggs (m) ser ut som en sannsynlig starter og han får dermed sin kamp nummer 1000 for United. Scholes og Jones er ute med skade, og selv om Teamtalk ikke spekulerer i noe rotasjon i laget, forventer vi at Ferguson gjør endringer med tanke på den viktige kampen mot Real Madrid tirsdag.

Norwich vant igjen sist helg, som vi tipset om, rutinerte Grant Holt ble matchvinner med sin sene 2-1-scoring hjemme mot Everton. Norwich hadde bare 0-4-5 på de ni rundene før dette, så det smakte godt med tre poeng igjen og man holder seg rundt midten av tabellen. 1-6-6 borte totalt er svakt.

Tettey (m) er ute med en kneskade, Ruddy (k) og Surman (m) er også ute. Innlånte Kei Kamara (a) fra Sporting Kansas City håper på mer spilletid etter innhopp og scoring mot Everton sist.

Et alternativt United trenger ikke være noe dårlig United, det har vi sett flere ganger denne sesongen, og vi tror det blir tilfellet her også. Norwich kan ikke stille toppet, de har slitt veldig på bortebane og vi spekulerer ikke i noen overraskelse her. H i kamp 2.

3. Chelsea - West Bromwich Albion
Rafael Benitez er lei av å bli kalt midlertidig manager, og man kan jo forstå ham, siden alle managere er midlertidige og mange sikkert vil få sparken før Benitez kontrakt løper ut til sommeren. Uansett ser man at ikke alt er i fullstendig harmoni i Chelsea for tiden. De ble skjøvet ned til 4. plass i ligaen av Tottenham tidligere i uka, de har tapt borte for Newcastle og Manchester City nylig, og kastet to poeng ut av vindu på tre minutter i Reading. Hjemme på Stamford Bridge går det bedre, Wigan og Arsenal er slått i de to siste, og man er videre i Europa League med 2-1 sammenlagt mot Sparta Praha. Ny kamp i EL borte mot Steaua Bucuresti torsdag. Onsdag sørget Ramires og Moses for avansement i FA-cupen på Middlesbroughs bekostning, og Chelseas kampprogram må være noe av det tetteste som finnes.

Noe rotasjon i laget må det nesten bli, Chelsea rir tre hester samtidig og den viktigste er vel tross alt Premier League og det å sikre Champions League neste år. Teamtalk melder at Cahill (f) og Azpilicueta (f) sto over i cupen grunnet sykdom, og at det er usikkert om de spiller her. Romeu er eneste definitive skadefravær. Ferreira, Bertrand, Ake og Moses går trolig ut av laget, mens Ashley Cole, Luiz, Lampard, Hazard og Ba kan bli å se igjen. Da ligger det an til et endret Chelsea, til det sterkere.

West Bromwich hadde tatt ett poeng på seks runder da de vant mot alle odds, spillets gang og det meste annet i Liverpool. De fulgte opp 2-0-seieren der med 2-1 hjemme mot Sunderland etter to nye Lukaku-scoringer. Nå er belgieren toppscorer, og West Brom er tilbake på 7. plass. 4-2-7 på bortebane, og formen er bedre enn den var.

Formspiller Lukaku (a) eies av Chelsea og får ikke spille dagens kamp, et stort minus for bortelaget. I tillegg er Long (a) høyst usikker med en ankelskade. Dette er lagets to mest målfarlige, og det blir tynt fremover uten dem. Popov (f) er suspendert. 16 år gamle Isaiah Brown (m) er dagens overraskelse i troppen.

Her kunne kanskje West Bromwich rystet et slitent Chelsea, dersom bortelaget kunne stille toppet. Det kan de dessverre ikke, og da har vi liten tro på noen overraskelse her. H i kamp 3.

4. Everton - Reading FC
Everton taper sjelden, men nå har de tapt to bortekamper på rad. Mot Manchester United ble de et nummer for små, mens det var noe mer overraskende at de røk 1-2 mot formsvake Norwich etter å ha ledet kampen til få minutter gjensto. Everton spilte først 2-2 mot Oldham i FA-cupen og måtte ut i omkamp sist tirsdag, der de vant 3-1 uten å slite seg ut. Dermed har Everton 1-2-2 på sine fem siste, alle turneringer medregnet, ikke veldig mye å skryte av det. Hjemme på Goodison Park har de 6-6-1 totalt, i ligaen.

Viktige Fellaini (m) og Anichebe (a) har vært usikre, men mer og mer tyder på at de blir klare i tide, hvert fall Fellaini, som ganske sikkert spiller fra start. Hibbert er eneste bekreftede fravær.

Reading hadde en overraskende god periode på 5-1-0 i cup og liga, der de slo ut Crawley og Sheffield United av FA-cupen og tok 10 av 12 mulige poeng mot West Bromwich, Newcastle, Chelsea og Sunderland i ligaen. Ofte lå de under og snudde kampene helt på tampen. Denne fine tendensen så vi ingenting til å de to spilte i februar, der man tapte for Stoke og 0-3 hjemme for Wigan sist helg. Exit i FA-cupen for et alternativt Manchester United på Old Trafford. Resten av sesongen handler om å berge plassen i ligaen, og med 1-2-10 på bortebane hittil, må nok Reading satse på å sikre plassen på hjemmebane.

Nest-toppscorer Pogrebnyak (a) er suspendert. Roberts (a) og McCarthy (k) er stadig ute.

Everton trenger en seier igjen, og det er forventet at de slår et noe redusert Reading på hjemmebane. At Fellaini og Anichebe ser ut til å spille, gjør at vi dropper ideen om nok en Everton-uavgjort, dette skal de kunne ta med flere måls margin. Nok en stor hjemmefavoritt får stå ugardert. H i kamp 4.

Se kampen live på TV 2 Sumo

5. Swansea City - Newcastle United
Swansea fikk juling med 0-5 i Liverpool for to uker siden, men slo tilbake og vant Ligacupfinalen mot Bradford 5-0 forrige søndag. Dermed sikret den walisiske klubben seg sitt første trofé i klubbens historie og spill i Europa neste sesong. Suksess-manager Laudrup sikter seg nå inn på 50 poeng og en plassering på øvre halvdel i ligaen denne sesongen. Da må Swansea ta 13 poeng på de 11 gjenstående kampene, og de bør de da minst klare, det virker nesten litt lite ambisiøst av Laudrup, nesten litt som om de skal spille for moro skyld herfra og ut. Cup-seieren vil uansett gjøre denne sesongen historisk. 5-6-2 på hjemmebane i ligaen, og man har slått Stoke og QPR i de to siste på Liberty Stadium.

Vorm (k) er trolig tilbake i mål, han ser ut til å bli frisk etter influensa. Ellers har manager Laudrup indikert at Ki Sung-yueng starter på midten igjen etter å ha vikariert som forsvarsspiller i cupfinalen mot Bradford. Kyle Bartley eller Garry Monk kommer inn i forsvaret. Lite skader, men Neil Taylor (f) er stadig ute.

Newcastle slo Southampton 4-2 hjemme forrige helg, og fulgte dermed opp den flotte 3-2-seieren mot Chelsea på best mulig måte. Newcastle har gitt fansen mange målrike kamper, men som bortelag er det gjerne fordi de slipper til motstander i alt for stor grad. De tapte 1-2 for Tottenham på forrige reise, etter at de tok sesongens første og eneste borteseier mot Aston Villa på reisen før det. 1-5-7 borte totalt, men Newcastle vant 2-0 på dagens bane forrige sesong og har giftige, offensive spillere, så kanskje kan de få til noe i dag.

Kapteinen Coloccini (f) risikerer å miste kampen grunnet en skade i ryggen, og Yanga-Mbiwa står klar til å vikariere på hans plass. Krul er ute i flere uker og Elliot vokter buret fremover. Ben Arfa (m) er med i troppen men mangler kamptrening.

Her har vi god tro på at bortelaget scorer. Spørsmålet er om de klarer å demme opp nok bakover til at de blir poeng av det. Åpen kamp, men waliserne taper sjelden hjemme og Newcastle vinner sjelden borte. HU i kamp 5.

6. Stoke City - West Ham United
Her møtes to lag ute av form. Stoke slo bortesvake Reading 2-1 i sin forrige hjemmekamp, men ellers har det vært langt mellom høydepunktene, 1-1-5 på de syv siste i ligaen tyder på at resten av sesongen vil handle om å holde seg rundt midten og ikke falle ytterligere ned mot streken. Hjemme på Britannia kan Stoke aldri avskrives, og de har da også bare tapt én kamp her, 0-4 for Chelsea i januar. Stoke er ligaens uavgjortspesialist sammen med Everton, begge har 12 uavgjorte kamper på de 27 første rundene.

Huth (f) er suspendert, han er fast i forsvar. Wilson eller Cameron tar hans plass i de tre neste rundene. Nzonzi (m) har brukket nesen, men spiller med ansiktsmaske. Etherington (m) og Owen (a) er usikre.

West Ham spilte bra hjemme mot Tottenham i London-derbyet sist mandag, men selv ikke en god Jussi Jääskeläinen i mål kunne hindre at magikeren Gareth Bale vant kampen 3-2 for Spurs. Dermed har West Ham 1-1-5 på de syv siste i ligaen, de har tapt fem srtake bortekamper siden de spilte 0-0 i West Bromwich i fjor og de synker som en stein på tabellen. Takket være den gode sesongstarten har de fortsatt seks poeng ned til streken, men det begynner å bli på høy tid å slutte og tape. Skader i en noe tynn tropp må ta en del av skylden for at Sam Allardyces mannskap har slitt i år. 2-2-9 borte totalt.

Kapteinen Nolan (m) er ute med skade et par uker fremover. Noble (m) er usikker. Demel er klar for spill, McCartney er stadig ute.

Sjansen for borteseier skal være liten, men Stoke er i såpass slett form at vi ikke tør la hjemmeseieren stå ugardert. HU i kamp 6.

7. Sunderland - Fulham
Sunderland har tapt sine tre siste, for Reading, Arsenal og West Bromwich. Nedrykk er bare fem poeng unna, så en hjemmeseier i dag vil passe veldig bra. Men Sunderland scorer lite hjemme på Stadium og Light, bare ett mål per kamp i snitt, og 4-4-5 på eget gress er heller svakt. I dag er det på tide å våkne opp, man møter et lag man slo 3-1 borte tidligere i sesongen.

Kapteinen Cattermole (m) og innlånte Rose (f) er ute.

Fulham har for begge Manchester-lagene i år, men ellers har de slått godt fra seg med seire over Stoke, West Ham og West Bromwich, og uavgjort mot Wigan og Norwich. 2-5-6 borte totalt er ikke spesielt bra, men Fulham har vel aldri vært noe stort bortelag. En plass rundt midten ser sannsynlig ut dersom de ikke mister formen. I dag er de muligens fornøyde med ett poeng.

Simon Davies (m) er tilbake etter snart et år på sidelinjen. Frei (m) og Richardson (m) er også klare for spill, det samme er det unge talentet Buomesca Banga og innlånte Eyong Enoh (m). Diarra er stadig ute.

Sunderland kan ikke fortsette å tape, og vi tror de tar minst det ene poenget her. Men igjen klarer vi ikke utelukke bortelaget helt, de vinner sjelden på reise men tar gjerne med seg ett poeng. HU i kamp 7 også.

8. Southampton - Queens Park Rangers
Dette blir en nøkkelkamp for opprykker Southampton, som før sesongen ble tippet nord og ned igjen, men som med seier her kan få en ørliten luke ned til streken. De har fire lag bak seg når 13 runder gjenstår, og formen er ganske god. 3-1 mot Manchester City i den forrige på St. Mary’s og uavgjort mot Arsenal og Everton før det. Så det blir en del ettpoengere og man har 5-4-5 hjemme totalt, og noe sier oss at dette blir spennende helt til siste serierunde. Den kontroversielle sparkingen av manager Nigel Adkins og innsettelsen av Pochettino, ser ikke ut til å ha påvirket spillerne negativt. Nå mangler det bare at Forren spiller seg inn i forsvarsrekka, sett med norske øyne.

Ramirez og Puncheon fikk innhopp sist og kan være aktuelle fra start i dag. Fonte er også tilbake, og det er kamp om plassene, noe som kan gjøre at Vegard Forren (f) kanskje må vente på sin debut.

QPR sliter tungt, slik de har gjort hele sesongen, og den antatte redningsmannen Redknapp kan umulig være fornøyd med 1-4 for Swansea og 0-2 for Manchester United i de to siste. Fire strake uavgjort før det, hvorav tre 0-0-kamper. Det er kjedelig, det er pinefullt for fansen og det har ikke livets rett i Premier League. Utrolig synd at man skulle få en skade på nysigneringen Remy nesten med én gang. 1-4-8 på bortebane totalt og det er åtte poeng opp til trygg plass.

Granero (m) er usikker og Redknapp tar en sen avgjørelse om han spiller. Remy (a) var tilbake og fikk et innhopp mot United sist. Han kan spille fra start her, i stedet for Zamora, som sliter med en liten skade.

For ligaens og underholdningens skyld får vi håpe hjemmelaget vinner dette, men her på tippekupongen må vi vurdere faren for at bortelaget tyner ut en ny 0-0-kamp, eller at den godeste Remy finner veien til nettmaskene. QPR tapte det omvendte oppgjøret 1-3, og forskjellen på lagene ser ut til å være minst like stor i dag. Vi tipper muligens litt med hjertet her, men det er en hel del som peker i retning av H i kamp 8.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

9. Middlesbrough - Cardiff City
Middlesbrough tapte 0-2 hjemme for Chelsea i FA-cupen på onsdag, et tap som føyde seg inn i rekken av mindre gode prestasjoner den siste tiden. Med en del skader i laget har Middlesbrough 2-1-7 på sine ti siste, ikke mye å skryte av, men heller ikke verre enn at laget holder en 7. plass og har god kontakt med lagene på play-off. 11-1-5 totalt hjemme på Riverside.

Andre Bikey (f) skadet seg mot Chelsea i midtuken. Flere skader er det siste manager Tony Mowbray trengte, men han sier selv at de er godt dekket på denne plassen, med Seb Hines tilbake fra skade og Jonathan Woodgate også på vei tilbake. Fortsatt er Lukas Jutkiewicz (a), Stuart Parnaby (f), Justin Hoyte (f) og Julio Arca (m) ute. Innlånte Sammy Ameobi (a) fra Newcastle debuterer trolig her.

Cardiff topper ligaen med hele 8 poeng ned til nærmeste konkurrent. Formen er god, og 2-1-seieren i Wolverhampton sist søndag gjorde at de fikk denne fine luken og ligger godt an til å bli det andre walisiske laget i Premier Leage. 4-1-0 på de fem siste bortekampene er råsterkt, og mens man slet litt på reise tidligere i sesongen er man snart ligaens beste bortelag også.

Kapteinen Mark Hudson (f) mister kampen grunnet en ankelskade. Han har spilt alle utenom én kamp hittil. Ellers er alle på plass, inkludert klassespiller Craig Bellamy (a).

Bortelaget viser strålende form, og de blir våre favoritter mot et Middlesbrough et stykke unna sin beste form. B i kamp 9.

10. Hull City - Birmingham City
Hull er beste lag på play-off, a poeng med Watford på direkte opprykk. Det ser ut til å bli en spennende vår for Hull, som kan gjøre et overraskende come back i Premier League. Etter tre strake hjemmeseire mot Derby, Charlton og Blackburn, ble det tap på reise igjen forrige helg, hele 1-4 mot Bolton. "Vi må tilbake på skolebenken", var manager Steve Bruce kommentar etter at laget slapp inn tre mål på åtte minutter i Bolton. 11-2-4 totalt hjemme på KC Stadium.

Manager Steve Bruce har ingen nye skader eller suspensjoner. Nykommer George Boyd (m) håper å få starte sin først kamp for Hull. Sone Aluko (a) er stadig ute.

Birmingham har alt i alt vært en skuffelse denne sesongen, og noe opprykk blir det neppe snakk om. Men de vant hvert fall 2-0 i Peterborough sist helg, der en gang så gode Nikola Zigic viste snev av gammel klasse og scoret det første målet. 3-4-1 på de syv siste rundene er ikke så ille levert, og 5-6-6 borte totalt er heller ingen skam, men stabiliteten, den finnes ikke.

Toppscorer Marlon King (a) er fortsatt ute med skade. Mitch Hancox (f) spilte sist, men er usikker her. Innlånte Rob Hall (m) er uaktuell, men innlånte Shane Ferguson er aktuell på hans plass.

Etter å ha fått en leksjon i hva som skjer når man senker innsats og oppmerksomhet et lite hakk av Bolton sist, forventer vi et skjerpet Hull City på hjemmebane i dag. Birmingham er en overkommelig motstander. H i kamp 10.

11. Ipswich Town - Leicester City
Ipswich har vunnet tre av sine ti siste, akkurat nok til at de holder hodet over vannet i bunnstriden. Hjemme på Portman Road imponerte de med 4-0 over Middlesbrough og jobbet inn 1-0 over Blackpool også, men så ble det tap 0-2 for Watford. 0-0 i Huddersfield sist helg, og man hadde ikke midtukekamp denne uken. 5-5-7 hjemme totalt. Vanskelig lag å tippe, Ipswich, men de er avhengige av i vinne flere kamper for å berge kontrakten. Lagets toppscorer er Murphy med sine seks scoringer, det er snaut, og der ligger kanskje en del av problemet, Ipswich har scoret ett mål på de fire siste rundene. Det så veldig bra ut da Mick McCarthy overtok laget, men kapasiteten er kanskje ikke så stor som vi trodde.

Reece Brown (f) er kommet på lån fra Manchester United og Frank Nouble (a) gjorde hat-trick for ungdomslaget nylig. Begge håper på spilletid her. Anthony Wordsworth og Paul Taylor har vært ute lenge.

Leicester var tilbake på vinnersporet med 3-0 hjemme mot Blackburn i midtuken. Dermed befestet de sin posisjon som en god kandidat til å klare play-off, minst, og satte en stopper for rekken på tre kamper uten seier. 5-4-7 borte totalt.

Toppscorer David Nugent (a) mistet midtukekampen mot Blackburn grunnet skade i nakken og han risikerer å måtte stå over her også. Matty James (m) er også usikker, men det er ingen nye fravær i troppen.

Vi stoler ikke på Leicester på bortebane. Ipswich er opp og ned, og denne kampen tror vi det er like greit å helgardere. HUB i kamp 11.

12. Blackburn Rovers - Peterborough United
Blackburn ble et par nummer for små i Leicester i tirsdagskampen sin, vi hadde trodd de skulle klare bedre enn 0-3. Dermed har Blackburn 0-2-2 på de fire siste i ligaen, og det blir det ikke play-off av. Hjemme på Ewood Park har Blackburn 0-0 mot Leeds, 1-0 mot Ipswich og 2-0 mot Bristol City i de tre siste, og 8-3-6 totalt. Nå må de vinne igjen, alt annet enn seier mot bunnlaget er for dårlig, det er her man skal tilbake på vinnersporet.

Leon Best (a) er på vei tilbake og har spilt for reservelaget, men han må vente ennå litt før han er klar for Championship-fotball. Fabio Nunes (m) er også på vei tilbake og kan muligens bli å se, mens Joshua King (m/a) er ute et par uker til. Som tidligere er Lee Williamson, Colin Kazim-Richards, Martin Olsson, Dickson Etuhu, David Dunn og Paul Robinson ute.

Peterborough slo til med 2-1 hjemme mot Leicester og 5-1 borte mot Millwall, men siden har de ikke klart å score verken mot Birmingham eller mot Bolton i midtuken. Dermed ligger de fortsatt sist, men slett ikke håpløst langt bak de andre bunnlagene. 5-1-10 borte totalt og vi kan ikke si at formen er svak, men den er veldig opp og ned.

Davide Petrucci (m) har mistet et par kamper grunnet skade, og det ser ut tom om han kan miste denne også. Jack Payne er en mulig erstatter. Kgosi Ntlhe (f) og Tyrone Barnett (a) er tilbake fra skade.

Tidligere i uken så vi for oss en hjemmeseier i denne, men det ser ut som hjemmelaget fortsatt mangler en del spillere, mens bortelaget kan stille sterkere enn ventet. Kanskje bunnlaget kan få med seg poeng her. HU i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 02.03.2013 15:55
1. Wigan Athletic - Liverpool U B
2. Manchester United - Norwich City H
3. Chelsea - West Bromwich Albion H
4. Everton - Reading FC H
5. Swansea City - Newcastle United H U
6. Stoke City - West Ham United H U
7. Sunderland - Fulham H U
8. Southampton - Queens Park Rangers H
9. Middlesbrough - Cardiff City B
10. Hull City - Birmingham City H
11. Ipswich Town - Leicester City H U B
12. Blackburn Rovers - Peterborough United H U

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 02.03.2013 15:55
1. Wigan Athletic - Liverpool H U B
2. Manchester United - Norwich City H
3. Chelsea - West Bromwich Albion H
4. Everton - Reading FC H
5. Swansea City - Newcastle United H U B
6. Stoke City - West Ham United H U
7. Sunderland - Fulham H U
8. Southampton - Queens Park Rangers H
9. Middlesbrough - Cardiff City B
10. Hull City - Birmingham City H U
11. Ipswich Town - Leicester City H U B
12. Blackburn Rovers - Peterborough United H U

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.