RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool tester sveitser

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
- Han fortjener virkelig en slik mulighet, sier sveitserens trener.

Den sveitsiske burvokteren Stefan Frei får nå sjansen til å trene med Premier League-klubben Liverpool.

Keeperen spiller til daglig for canadiske Toronto FC, som holder til i den amerikanske ligaen MLS, og sveitseren skal tilbringe en uke med Anfield-klubben.

Det er Toronto-trener Aaron Winter som bekrefter at keeperen har fått denne sjansen via den canadiske klubbens nettsider.

Frei reiser veldig snart til England og skal trene med Liverpool fram til den 18. desember. New York Red Bulls-spiller Juan Agudelo hadde nylig et lignende opphold på Merseyside.

Winter, som tidligere har spilt for blant andre Ajax og Inter, tror den lovende keeperen vil dra stor nytte av denne muligheten.

- Dette er en stor sjanse for Stefan og vi gir ham med glede tillatelse til å trene med en tradisjonsrik klubb som Liverpool, sier han.

- Han har utviklet seg til å bli en av de beste keeperne i MLS og han fortjener virkelig en slik mulighet, sier nederlenderen videre.

Stefan Frei er 25 år gammel og startet karrieren i California Golden Bears. Han har også spilt for San Francisco Seals, San Jose Frogs og nå altså Toronto FC.

25-åringen er fra Sveits, men flyttet i ung alder til USA for å studere og prøve seg som fotballspiller. Nå kan han være i ferd med å få et stort gjennombrudd.

PS. Stortalentet Raheem Sterling skal nå ha signert sin første profesjonelle kontrkat med Liverpool. Unggutten fylte 17 år i forrige uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere