RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool tilbake til Norge

Foto: AP/Scanpix
- Vi gleder oss veldig, sier Vålerengas trener Martin Andresen.

Engelske Liverpool kommer til Norge for tredje år på rad. I fjor møtte den engelske storklubben Lyn på Bislett, i en kamp som Liverpool vant 2-0. Året før ble Vålerenga slått 4-1 på Ullevaal Stadion.

Nå kommer kaptein Steven Gerrard og de andre Liverpool-stjernene tilbake til Ullevaal Stadion for å møte Vålerenga. Datoen er 4. august.

Vålerengas manager Martin Andresen gleder seg.

- For de av våre som er Liverpool-supportere, blir dette selvfølgelig en stor kveld. Vi gleder oss veldig til å ta i mot så kvalifisert motstand på Ullevaal, sier Andresen til vif-fotball.no.

- Å møte verdensstjerner i kampsituasjon er en fantastisk mulighet for våre spillere til å se hva som kreves for å bli bedre, og det er uvurderlig trening for vårt vedkommende. Vi får spille for fullsatte tribuner mot et meget godt lag, og det er noe jeg tror vil gjøre Vålerenga til et bedre lag i fremtiden, legger han til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere