Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool vil ikke ha Sneijder

Selv om klubbdirektøren hevder at man har midler til å hente store navn.

Mens Brendan Rodgers-signeringen Joe Allen falt igjennom under søndagens storkamp mot Manchester United på Old Trafford, insisterer klubbdirektør Ian Ayre på at Liverpool ikke har noen interesse av å sikre seg nederlenderen Wesley Sneijder (28).

Liverpool er blitt koblet til Sneijder den siste tiden, men dette skal altså ikke ha rot i virkeligheten.

Sneijder er på vei vekk fra italienske Inter, som ba stjernespilleren om å godta et lønnskutt før han fikk spille for klubben igjen.

Nå er tyrkiske Galatasaray i samtaler med Sneijder.

Nyhetskanalens kilder fastslår at Sneijder ikke er på radaren til Liverpool. Ian Ayre forteller imidlertid at han jobber med flere potensielle spillerkjøp.

- Vi har ikke problemer med finansene, men dette handler alltid om hva som er i klubbens beste interesse på lang sikt, sier Ayre til Sky Sports.

- Hvis vi får til den rette avtalen med den rette spilleren, vil vi slå til, konstaterer han.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1e9ryldxb3nxq1cu7r6d2lgwjq', 468, 464, 'perf16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu-1e9ryldxb3nxq1cu7r6d2lgwjq', 'eplayer14');

Klasseforskjell
I søndagens 1-2-tap mot Manchester United ble Liverpool først og fremst utspilt på midtbanen. Trioen Joe Allen, Lucas Leiva og Steven Gerrard klarte ikke å håndtere hjemmelagets Michael Carrick, Tom Cleverley og Shinji Kagawa.

Først da Daniel Sturridge kom inn og ga Luis Suarez støtte i angrepet, hevet Liverpool seg nok til å true Manchester Uniteds seier.

HTML EMBED

Manchester United befinner seg 24 poeng foran Liverpool etter 22 serierunder. Merseysideklubben ligger helt nede på åttendeplass og har allerede ni poeng opp til fjerdeplassen, som gir Champions League-mulighet og viktige inntekter.

Tidligere har engelske aviser slått fast at Liverpool kun ville hente Sturridge og Blackpool-spilleren Thomas Ince i januarvinduet, men uttalelsene fra Ayre tyder på at dette ikke er en vedtatt sannhet.

- Alle som opererer i januarvinduet vet at det alltid er vanskelig, men vi gjør det vi kan. Vi har noen mål i siktet og hvis vi kan treffe disse, er det bra. Hvis vi ikke gjør det, går vi videre til sommeren og gjør det vi må gjøre. Mange lag, inkludert Liverpool, har gjort forhastede overganger og vi skal ikke gjøre det igjen, fastslår Ayre.

Støtter Gerrard-utspillet
Steven Gerrard uttalte i forrige uke at klubben ikke utelukkende kan kjøpe unge spillere. Det er et utspill Ian Ayre støtter.

- Jeg synes Stevens kommentarer, og journalistikken rundt dem, var førsteklasses. Det er ingen regel i denne klubben at vi bare skal kjøpe unge spillere. Dette er en myte, mener Ayre.

- Hvis du ser på stallen vår i forhold til hvordan en stall bør se ut, har vi en ideell miks. Våre to eldste spillere har tilbrakt hele karrierene sine med sin lokale klubb. Vi har tre eller fire unge spillere som kommer fra akademisystemet vårt, og så har vi etablerte landslagsspillere som Luis Suarez og Glen Johnson, som vi har kjøpt inn. Og som Steven sier, må også voksne spillere være en del av dette. Vi vil definitivt ikke utelukke noen, konkluderer Ayre.

Kommentarer til denne saken