Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool vinner klart

Et tilnærmet skadefritt Liverpool får full tillitt. Sjekk dagens oddstips.

Langoddsen byr på et fint utvalg av vintersport og fotball. Manchester City sørget for pluss i går, og det er flere hjemmelag som ligger an til å vinne stort denne julen, et av dem er Liverpool. Vi nøyer oss med en dobbel i dag.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Liverpool - Wolverhampton
Liverpool har fått avlyst sine to siste seriekamper, og det siste vi så fra dem var en kjedelig 0-0 kamp med redusert lag i Europa League. Det betyr lite da de var videre på forhånd. I Premier League har de 5-2-1 på hjemmebane totalt, og det ser bra ut med laget i dag. Steven Gerrard er tilbake og vil ventelig starte på midtbanen som servitør for en Fernando Torres på topp som begynner å vise gode takter. Carragher og Spearing er fortsatt ute.

Wolves er nå bunnlaget i Premier League, mye på grunn av bedrøvelige 0-1-7 på bortebane totalt. 2. juledag tapte de hjemmekampen mot Wigan 1-2, dette var en nøkkelkamp i bunnstriden og Wolves feilet etter tidvis svakt forsvarsspill. Det er ingen nye skader i laget, men skadelisten er fortsatt ganske lang. Craddock, Doyle, Mancienne, Henry og Guedioura er ute.

Liverpool vant tilsvarende kamp forrige sesong 2-0, og vi kan ikke se for oss noe annet enn en klar hjemmeseier denne gangen også. Hjemmeseier med minst to mål til 1,75 spilles. Denne kan spilles alene, vi bruker den i en dobbel.

Nå kan du tippe på iPhone

Nottingham Forest - Derby
Dette er lokalderbyet i East Midlands. Forest spilte forrige gang 18. desember og tok da en solid 3-0 hjemmeseier mot Crystal Palace. Forest er og blir et sterkt hjemmelag og de har 4-1-0 på sine fem siste hjemmekamper, 5-5-0 totalt. De nærmer seg play-off sjiktet og har et par kamper til gode på lagene rundt seg, og vi regner med å se dem på topp 6 når siste serierunde er spilt. Det er ingen nye skader i laget, men spissen Adebola sto over mot Palace og er tvilsom i dag. Fra før er Blackstock, McGoldrick og Darlow ute.

Derby var litt på gang i oktober og november, men desember har vært helsvart. 0-0-4 på de fire siste er ille. 3-2-6 på bortebane totalt er heller ikke skremmende godt. Kapteinen Savage er suspendert, midtbanespiller Pearson er usikker med en skade.

Innbyrdes oppgjør:

29.08.2009 Nottingham Forest - Derby County 3 - 2
21.02.2009 Nottingham Forest - Derby County 1 - 3
04.02.2009 Nottingham Forest - Derby County 2 - 3

Det er utsolgt på City Ground og begge lag gleder seg til kamp etter avlysninger 2. juledag. Dette ligger an til å bli et tett og jevnt lokalderby, og som historien viser kan vi forvente scoringer. Bortelaget er ute av form og får det trolig tungt, men vi vet hvordan en kamp mot naborivalen gjør at man henter frem ekstra krefter. Vi tror likevel på en knepen hjemmeseier og prøver oddsen på 3,50 for at hjemmelaget vinner med nøyaktig ett mål. Vi får en dobbel til 6,13 i odds og setter 100 kroner på den. Spillefristen er klokken 20.40.

102. Nottingham Forest - Derby (0-1) 3,50 3,50 1,65
113. Liverpool - Wolverhampton (0-1) 1,75 3,65 3,00

Total odds: 6,13

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED
HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook