Liverpools eier legger press på Houllier

Liverpools styrtrike eier, David Moores, la i et møte med aksjeeierne ikke skjul på at kvalifisering til Champions League er minimum av hva som kreves av laget.

Moores ga med andre ord mer ammunisjon til de som mener at manager Gerard Houllier er under press for å levere varene denne sesongen.

Liverpool vant ligacupen forrige sesong, men ble bare nummer fem i ligaen.

- Jeg har mange ganger sagt at klubbens fremste mål er å kvalifisere seg til Champions League årlig. Men selv om dette er minimum av hva som kan aksepteres, er ambisjonen alltid å vinne de konkurransene vi deltar i, sa Moores ifølge nyhetsbyrået Press Association på et møte med aksjeeierne.

Fjoråret ikke godt nok
Moores la til at forrige sesong derfor må anses som en skuffelse, spesielt ettersom laget i de foregående årene hele tiden viste fremgang.

Gerard Houllier ba fansen om tålmodighet, og snakket om en femårsplan da han ble alene om managerjobben i Liverpool sesongen 1998/99. De fem årene er med andre ord snart omme.

Liverpool ligger i øyeblikket på femteplass i Premier League, tre poeng bak den viktige fjerdeplassen. Det er imidlertid 12 poeng opp til tredjeplass, og 14 opp til Chelsea, som leder.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.