Liverpools Klopp er bekymret for Lovren-skade

HODEBRY. Liverpool-manager Jürgen Klopp bekymrer seg over skader i forsvaret.

HODEBRY. Liverpool-manager Jürgen Klopp bekymrer seg over skader i forsvaret. Foto: Adam Davy (Pa Photos / NTB scanpix)

Tynt i rekkene før møtet med Bayern München i Champions League.

Neste uker spiller Liverpool mot tyske Bayern München i Champions League hjemme på Anfield. Stopperstjernen Virgil van Dijk må stå over fordi han er suspendert og nå opplyser manager Jürgen Klopp at også Dejan Lovren kan gå glipp av den viktige kampen mot storlaget.

Kroaten reiste ikke med resten av Liverpool-troppen på treningsleir til Marbella i Spania nylig, fordi han sliter med skadeproblemer.

Han pådro seg en skade i møtet med Wolverhampton 7. januar og er fortsatt på et eget treningsprogram for å trene seg opp igjen.

I tillegg til van Dijks suspensjon og Lovrens skade, må Liverpool også klare seg uten en annen midtstopper, Joe Gomez, som også er skadet.

Dermed begynner det å bli tynt besatt på midtstopperplassen. Per nå er kun Joel Matip klar til møtet med Bayern München.

STOPPER-MANGEL: Mens Virgil van Dijk er suspendert, kan Dejan Lovren gå glipp av møtet med Bayern München på grunn av en skade. Foto: Matt Mcnulty (Pa Photos / NTB scanpix)

- Dejan er ikke her, og Joe Gomez er heller ikke her, sier Klopp i en kort uttalelse til Liverpools nettside tirsdag ettermiddag.

- Det er aldri noe godt tegn, vil jeg si. Vi skal gjøre alt vi kan for at Dejan skal rekke kampen mot Bayern, men det blir i så fall på hengende håret.

Ifølge Klopp var det ingen vits for Lovren å reise med laget til Spania.

- For ham, så er det helt naturlig at han oppholder seg et annet sted nå, og gjør det han må gjøre. Det hadde ikke hjulpet på om han ble med hit, men vi skal gjøre alt vi kan, det er selvsagt, sier manageren videre.

Av de andre spillerne i Liverpool-troppen har midtbanespiller Fabinho noe erfaring med å spille midtstopper fra før, og kan bli et alternativ.

Liverpool møter Bayern München til åttedelsfinale i Champions League 19. februar. Returkampen spilles i Tyskland 13. mars.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag