RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpools lekestue

(Foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Fernando Torres og Liverpool feide over Newcastle.

Fernando Torres fortsetter å bøtte inn mål for Liverpool.

I lørdagens Premier League-oppgjør mot Newcastle gjorde spanjolen nok en god kamp og var et konstant uromoment for Newcastles forsvarere.

Torres var regissøren bak Jermaine Pennants 1-0 scoring, før han selv la på til 2-0. Også Steven Gerrards scoring kom etter pasning fra nettopp Torres.

Kampen endte til slutt 3-0.

Sjanseløse
Det var liten tvil om hvor poengene kom til å havne.

Allerede til pause ledet rødtrøyene 2-0 og Gerrards scoring i det 51. minutt punkterte kampen fullstendig. Dermed festet Liverpool grepet om fjerdeplassen på tabellen, mens Newcastle nærmer seg nedrykksstriden i Premier League.

Newcastle var aldri i nærheten av å true Liverpool, og kom ikke til de store sjansene. Et skudd i tverrliggeren fra Martins i det 69. spilleminutt var det nærmeste laget kom scoring.

Torres vs. Owen
Dermed kunne Liverpool-manager Rafael Benitez juble over tre poeng, og fjerdeplassen på tabellen.

Også manageren er godt fornøyd med hva Fernando Torres har bidratt til denne sesongen. I et intervju sier Benitez at Torres var førstevalget da klubben skulle kikke etter nye spillere.

- Vi hadde en liste med ti spisser vi kunne tenke oss, men så prioriterte vi det ned til tre. Torres var øverst på denne listen, fordi han er ung, sier Benitez.

En annen som var aktuell for Liverpool var nåværende newcastlespiller Michael Owen. Benitez innrømmer at også Owen sto på ønskelisten hans foran sesongen. Owen har foreløpig scoret seks mål denne sesongen.

Sammenligner man med Torres 25 er det lite som tilsier at Benitez er misfornøyd med valget av spiss.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere