RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpools nye målmaskin

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Denne karen er brått blitt nyttig for Liverpool – og det er så definitivt Joe Cole også.

LIVERPOOL-ROBOTNICKI 2-0 (SAMMENLAGT 4-0):

David Ngog har blitt latterliggjort og ønsket dit pepperen gror av mange Liverpool-supportere. Kun syv ligamål har det blitt på hans 38 forsøk i den røde drakta, men denne sesongen har han vært verdt sin vekt i gull.

To kamper, tre mål
Etter to offisielle Liverpool-kamper har nemlig spissen scoret tre mål, og egenhendig sendt Liverpool videre til den siste av kvalifiseringsrundene i Europa League.

Det første i hjemmekampen mot Robotnicki kan han likevel takke debutant og nyervervelse Joe Cole for. Den tidligere Chelsea-spilleren slo et velplassert innlegg, hvor Ngog bare kunne sette pannebrasken til, og Liverpool var i føringen og på trygg grunn – om noen skulle ha ment de ikke var det etter 2-0 i bortekampen.

Steven Gerrard var tilbake på Liverpools midtbane etter en heller skuffende VM-innsats, og viste tydelig at han koser seg mer i rødt enn i hvitt. Da Liverpool fikk straffespark like før pause gikk Liverpool-sjefen sikkert bort til ellevemeteren og hamret inn 2-0 scoringen – hans 35. mål i europacupene for Merseyside-laget.

Hvem som gikk ned da Liverpool fikk straffesparket, spør du? Jo, da, samme mann - David Ngog.

God Cole i debuten
Ikke alt franskmannen gjorde eller gjør er like vakkert, men han har da vært effektiv nok så langt – men mest bemerket gjorde likevel Joe Cole seg.

Den finslepne teknikeren hadde flere gode involveringer for hjemmelaget, og fikk en enorm mottakelse fra The Kop. Det eneste som manglet var scoringen, og selv om han var nære på to ganger i sluttminuttene ville ballen ikke inn denne gangen.

- Selvsagt ville jeg ha scoret I kveld, men jeg er mest fornøyd med å ha gjennomført en hel kamp og fått en seier.

. Jeg koste meg der ute, og det var virkelig uvanlig ikke å bli mobbet av Anfield-publikummet. Nå vil jeg bare komme meg videre, bli i bedre form, og vise disse flotte supporterne hva jeg kan gjøre, sa Cole til BBC etter kampen.

Cole-målene vil garantert komme likevel, og Liverpool har definitivt gjort et varp ved å sikre seg den engelske landslagsspilleren. Om David Ngog vil fortsatte på samme måte, er dog mer usikkert.

PS! Selv om Liverpool stilte et langt sterkere mannskap enn de gjorde i bortekampen i Makedonia, var VM-spillere som Torres, Reina og Mascherano fraværende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere