RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpools verste seriestart

Sist oppdatert:
Med 0-0 i en svak kamp mot Aston Villa har Liverpool fått sin verste sesongstart i Premier League noensinne.

Bare én gang tidligere i Premier Leagues historie har Liverpool bare tatt ett poeng på de to første kampene. Det skjedde i 1997/98-sesongen. Da serieåpnet Liverpool med 1-1 mot Wimbledon og 1-2-tap for Leicester.

Etter 1-2 mot Chelsea og 0-0 mot Aston Villa har Liverpool altså startet verre enn noen gang tidligere.

En omgang hver

I søndagens kamp startet Liverpool best. El Hadji Diouf startet spesielt bra (selv om han også dabbet av utover i kampen), og Liverpool hadde de største sjansene før hvilen, men uten å få uttelling.

Etter pause tok Aston Villa over, men kampens beste, keeper Jerzy Dudek, holdt buret rent for Gerard Houlliers lag i det som likevel må betegnes som en relativt svak kamp.

- Et godt resultat

Den oppfatningen delte imidlertid ikke Liverpool-manager Gerard Houllier.

- Det var en underholdende kamp. Vi hadde sjanser. De hadde sjanser. Og begge keepere ble tvunget til å gjøre noen redninger. Hver eneste gang man lykkes med å holde nullen på bortebane, vil jeg si at det er et bra resultat. Nå har vi ett poeng med oss videre. Forhåpentligvis kan dette poenget kick-starte sesongen vår, sier franskmannen til Liverpools Internett-sider.

- Innsatsen og viljen fra spillerne var fantastisk. Vi ga oss aldri, og avsluttet med et ekstremt offensivt lag. Vi ville vinne, men uavgjort er et bra resultat, la han til.

Så spørs det om Liverpool-fansen er enig i oppsummeringen. En fan oppsummerte ganske dystert etter de 90 minuttene: - Vi er i hvert fall fortsatt foran Wolverhampton...

Også svake

Aston Villa imponerte heller ikke, og har foreløpig ikke vist noe som tyder på at de vil ende like høyt som TV 2 Nettavisen tippet før sesongstart - på en 6. plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere