Gå til sidens hovedinnhold

Liverpoolspillerne kjeftet på hverandre

Dirk Kuyt bekrefter heftige diskusjoner, men mener det bare er sunt.

VÅLERENGA - LIVERPOOL 3-3:

ULLEVÅL (Nettavisen): I motsetning til sine foregående oppkjøringskamper, stilte Liverpool med et bortimot toppet mannskap i treningskampen mot Liverpool på mandag.

Laget slet likevel mot et reservepreget Vålerenga, og lå en periode under 0-2. Liverpool har ikke imponert mange i sine oppkjøringskamper, og selv om det kun er snakk om treningskamper, tyder ting på at prestasjonene preger spillerne.

Lars Iver Strand scoret Vålerengas første mål, og forteller at Liverpool-spillerne ble frustrerte på hverandre.

- Ja, kjeften deres gikk mot hverandre i førsteomgang. Vi fikk et godt tak på dem og hadde mye ballbesittelse, så de ble frustrerte, sier målscoreren til Nettavisen.

Kuyt bekrefter ordvekslinger
Liverpool har sluppet inn tre mål i alle sine fem oppkjøringskamper hittil – inkludert kampen mot Vålerenga. Dirk Kuyt forteller at forsvarsspillet er noe som førte til frustrasjon.

- Måten vi forsvarte oss på, var en av tingene vi ikke var fornøyde med. Jeg snakker ikke da om rett foran mål, men forsvarsspillet helt opp til spissene. Det ble imidlertid bedre i annenomgang, sier Liverpool-spissen etter kampen.

Under kampen ble det fanget opp at keeper Pepe Reina kom med noen klare meldinger til Kuyt, uten at det ligger noe dramatikk i det.

- Vi diskuterte hvordan laget så ut. Det er bra å snakke med hverandre. Man må si fra for at ting skal bli bedre, mener spissen.

- Vi er bekymret
Keeper Pepe Reina er ikke fornøyd med at det har rent inn mål mot Liverpool i det siste.

- Alle er bekymret og skuffet. Det ligger ikke i vår identitet å slippe inn tre mål. Men oppkjøringen er en tid for forbedring. Vi blir klare til seriestart, sier spanjolen.

Han får støtte av lagkamerat Dirk Kuyt.

- Vi vet at vi har evnen. Vi slipper inn for mange mål. Vi må forsvare oss som et lag og det starter på topp. Gjør vi det litt bedre, vil vi bli klare til sesongen, uttaler nederlenderen.

Toner ned tittelprat
Med relativt nye eiere og flere forsterkninger, har forventningen økt på Merseyside. Pepe Reina maner imidlertid til realisme.

- Vi har mye jobb å gjøre. Vi må være realistiske, men optimistiske. Vi var for langt unna tittelen forrige sesong. Vi trenger ikke å sette noen mål enda, men vi skal prøve å gjøre det bedre enn i fjor og helst kvalifisere oss til Europa, sier keeperen.

Han tror Liverpool har gjort gode signeringer i spesielt Stewart Downing, Jordan Henderson og Charlie Adam.

- De vil bli viktige for oss og spille en stor rolle denne sesongen. Men det er fortsatt tidlig. Vi håper på å forbedre oss mye. Vi må bare fortsette å jobbe med systemet, fortsette å tilpasse de nye spillerne og jobbe videre, uttaler Reina.

Glad Strand
Vålerengas Lars Iver Strand mener at Liverpool ikke viste seg fram fra sin beste side på mandag.

- De er inne i en hard treningsperiode og jeg vet ikke hvor mye motivasjon de har til treningskamper. De er ute av sesong, så der er ikke noe bombe at de ikke dominerer. Liverpool har spilt utallige slike kamper, så de vet hva der går til. Men de har mye å ta tak i, sier Strand.

Nordlendingen har slitt med skader og manglende tillitt i en lengre periode, og var glad for å ha gjennomført en god kamp mot Liverpool.

- Jeg koste meg utpå der. Det var virkelig godt å vise at jeg har noe å gjøre på banen. Det var fint å se at beina fungerte, teknikken satt og at rytmen stemte i det offensive, sier Strand fornøyd.

Fegor Ogude og Mohammed Fellah scoret Vålerengas øvrige mål, mens Andy Carroll og Daniel Agger (2) lagde målene for Liverpool.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken