RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Livsviktig United-poeng

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Manchester United klarte bare ett poeng mot Blackburn, men det betyr mye for tabellen.

BLACKBURN-MANCHESTER U: 1-1: For med tre poengs ledelse på et Chelsea-lag med dårligere målforskjell, betyr det at United kan tape mot blåtrøyene fra London-vest, og fortsatt lede serien to runder før slutt. United har 81 poeng, Chelsea har 78.

Men det var på hengende håret. United hadde store problemer i lange perioder av kampen

Gjestene fikk en real kalddusj da Roque Santa Cruz kom seg fri for Blackburn og klinte ballen i mål foran et entusiastisk hjemmepublikum.

United klarte ikke å få kontroll på kampen etter baklengsmålet, og den eneste som sto frem var Premier leagues toppscorer Cristiano Ronaldo. Like før pause hadde portugiseren en kanonsjanse for å utligne, men Blackburns amerikanske keeper, Brad Friedel, klarte å redde med nød og neppe.

Etter hvilen slet United med å komme opp på banen, og det ble produsert svært få farlige sjanser. Igjen var det en portugiser som sto frem. Ronaldos stolpeskudd fra 20 meter etter 65 minutter var det nærmeste bortelaget kom utligning før det gjensto to minutter.

En meget god Brad Friedel mellom stengene for de blå og hvite skal ha mye av æren for at United ikke klarte å utligne tidligere. Han sto en av sine beste kamper.

Men i det 88. minutt måtte også Friedel plukke en ball ut av nettet. Da hadde Carlos Tévez stanget inn 1-1-målet, og sikret det ene, og veldig viktige poenget, for Manchester United.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere