RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ljøkelsøy fikk ikke sove

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Det burde ikke komme som noen overraskelse at Roar Ljøkelsøy bare ble nummer ni i lørdagens hopprenn i polske Zakopane.

Orkdal-hopperen sov nemlig ikke natta før konkurransen. I stedet stod han opp midt på natta, og reiste til Polen. Ljøkelsøy var framme på hotellet i Zakopane bare en time før han dro i bakken.

- Roar (Ljøkelsøy) reiste hjemmefra klokka 04:30. Drøyt en time før han var i bakken, og to timer før rennet, klokka 13:50, tok han inn på hotellet i Polen. Med en slik hektisk oppladning, er det nesten umulig å vinne, sier landslagssjef Mika Kojonkoski til VG.

Og da var det kanskje ikke så rart at "Ljøken" bare ble nummer 27 etter førsteomgang, og så vidt maktet å ta seg til finaleomgangen.

- Jeg fikk for få treningshopp før konkurransen. Ideelt sett burde jeg vært i Zakopane fredag. Da tror jeg resultatet ville vært betraktelig bedre. Men det er umulig å si om jeg hadde vunnet, sier hovedpersonen sjøl om saken.

Nordmannen har nemlig vært syk, og stod over NM i Holmenkollen onsdag. Samtidig som han utsatte avreisen til Zakopane til siste time. Roar Ljøkelsøy ble som kjent likevel beste nordmann på niendeplass lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere