RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)

Ljøkelsøy hopper videre

Han ble droppet fra landslaget, men Roar Ljøkelsøy tar sats inn i en ny hoppsesong.

Roar Ljøkelsøy har fortsatt tro på at han kan vinne OL-medalje i canadiske Vancouver neste år. Derfor har han bestemt seg for å satse en sesong til.

- Jeg har mer selvtillit nå enn i fjor. Jeg føler jeg var på riktig vei i fjor også, men jeg rakk ikke å bli klar til sesongen, sier Ljøkelsøy til Adresseavisa.

I slutten av april ble det klart at Ljøkelsøy ikke kom med på hopplandslaget.

Se hele laget nederst.

- Det at jeg står utenfor landslaget har ikke noe å si. Med landslaget hadde det også blitt mer reising. Jeg har fått beskjed fra landslagsledelsen om at de har troen på meg. Mika skrev i en melding at hvis jeg trenger hjelp til noe så er det bare å si fra, sier Ljøkelsøy til avisa.

Dermed blir det Trønderhopp og trenerne Geir Ole Berdahl og Håvard Lie som skal sørge for at Ljøkelsøy kommer i OL-form.

Landslagene
Her er elitelaget i hopp for 2009/10: Anders Bardal, Johan Remen Evensen, Tom Hilde, Kenneth Gangnes, Anders Jacobsen, Bjørn Einar Romøren og Vegard Haukø Sklett

COC-laget for 2009/10: Andre Fredheim, Akseli Kokkonen, Kim Rene Elverum Sorsell, Jon Aaraas, Atle Pedersen Rønsen, Andreas Stjernen og Ole Marius Ingvaldsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere