Ljøkelsøy delte seieren

Roar Ljøkelsøy og hoppsensasjonen Anders Jacobsen delte seieren i onsdagens Konica Minolta-cup i Insbrück.

18.10.06 20:25

Over fem renn har gutta på landslaget kjempet mot hverandre, Team Oslo 2011 og gjengen fra Trønderhopp. Ett i Trondheim, to i Kuopio, et i Klingenthal og avslutning nå i Insbruck. Det endte med delt seier mellom Jacobsen og Ljøkelsøy. Lars Bystøl tok tredjeplassen etter seier i det siste rennet i Insbrück.

Overraskelsesmannen Anders Jacobsen har vært på landslaget i fire måneder, og ser ut til å trives aldeles utmerket.

- Det var veldig moro. Jeg er glad som Ingebrigtsen sier. Det viser at jeg har gjort noe riktig i sommer. Jeg har fulgt treningen, og det har stemt bra. Nå håper jeg det kan fortsette inn i vintersesongen, og at jeg kan utvikle det videre. Bare man får lov å prøve seg så blir det moro det, sier Anders Jacobsen i en pressemelding fra skiforbundet.

- Det har vært fine konkurranser, og artig å konkurrere litt mer enn tidligere. Hoppingen min var ganske bra de første to månedene, men så har det falt litt. Jeg har allikevel jobbet bra. Det blir veldig spennende å se hvordan det bli å komme i gang på ski.

De norske hopperne har lagt bak seg en sommer og høst som har vært i henhold til forventningene. Nivået på plasthoppingen er løftet fra fjoråret, og nye utøvere har kommet fram på et overraskende høyt nivå allerede.

Nå tar de pause fra hoppingen fram til snøen kommer. Forhåpentligvis vil Lillehammer være klar for hopping på snø i begynnelsen av november.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.