*Nettavisen* Sport.

Ljøkelsøy vraket igjen

Foto: AP/SCANPIX

Får heller ikke hoppe i stor bakke under VM.

25.02.09 19:25

Norge stiller med samme lag i VM-rennet i stor bakke som i normalbakken. Det ble bestemt etter treningen i storbakken onsdag kveld.

Dermed får kvartetten Anders Jacobsen, Anders Bardal, Tom Hilde og Johan Remen Evensen fornyet tillit.

Det betyr også at veteranen Roar Ljøkelsøy igjen blir vraket, akkurat som foran normalbakkerennet.

Etter det reiste trønderen hjem til Trondheim for å trene i hjemlige omgivelser. Han var tilbake i VM-byen tirsdag kveld, men under trening i storbakken onsdag fikk han det heller ikke til å stemme.

- Naturligvis er Roar skuffet. Det har han lov til å være. Men han er en rutinert kar som kjenner gamet, og har vært i en slik situasjon før, sier sportssjef Clas Brede Bråthen til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

- Roar gjorde så godt han kunne, og jeg er lei meg på hans vegne. Men toppidrett er ikke bestandig rettferdig. Samtidig er det også det som er så fascinerende, sier Bråthen videre.

- Roar blir fortsatt et godt kort på hånda for oss. Både som reserve – i tilfelle noe skulle skje – og lagkonkurransen lørdag, framholder Bråthen.

Under treningen onsdag kveld, var Anders Bardal den beste og mest stabile av nordmennene. Anders Jacobsen er fortsatt ujevn, men glimtet til.

Kvalifiseringen til fredagens storbakkerenn går torsdag ettermiddag.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag