*Nettavisen* Sport.

Ljungberg åpner for England-retur

Foto: Victor Decolongon (AFP)

Stor interesse for den kontraktløse svensken.

08.12.10 19:47

Den tidligere Arsenal- og West Ham-spilleren åpner for en retur til europeisk fotball når transfervinduet åpner i januar.

At det blir et gjensyn med Premier League for den 33 år gamle svensken, utelukker ikke hovedpersonen selv.

- Det er mange klubber fra forskjellige ligaer i Europa og i England som er interesserte, forteller Ljungberg selv ifølge tabloidavisa The Sun.

- Jeg vil se på dem og vurdere dem når det nærmer seg januar, ettersom det uansett ikke blir en overgang før det, fortsetter han, muligens ikke klar over at kalenderen allerede viser 8. desember.

Ljungberg spiller for tiden i Major League Soccer-klubben Chicago Fire, men annonserte tidligere i høst at han kunne komme til å forlate den amerikanske klubben.

- Jeg vil dra det gamle trikset og sette plusser og minuser opp imot hverandre, og se hva som skjer, forklarer Ljungberg.

Svensken var en viktig del av Arsenal fra 1998 til 2007, før han spilte en sesong i West Ham. De siste årene i Premier League var Ljungberg mye skadeplaget, men selv mener han at det er et tilbakelagt problem.

- Uheldigvis slet jeg med noen hamstringsproblemer for noen år siden. Da jeg kom til Amerika sa de at hoften min var brukket, så de gjorde en stor operasjon på det og siden da har jeg ikke hatt noen problemer med det, uttaler han.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag