Gå til sidens hovedinnhold

Ljungberg stolt av RBK

LERKENDAL (TV 2 Nettavisen): Arsenals Fredrik Ljungberg er stolt over hva Rosenborg har utrettet i Mesterligaen.

- Jeg vet jo veldig godt hva Rosenborg står for. Som svenske har jeg vært stolt av Rosenborg, som en skandinavisk representant. Jeg er imponert over hva de har gjort.

Uenig
Dermed er han ikke enig med The Sun som skrev at ”Arsenal møter det halvprofesjonelle laget Rosenborg. Det består blant annet av en snekker, to leger, en DJ og en anti-rasist-ambassadør”.

- Det er jeg definitivt ikke enig i, sier Fredrik Ljungberg til TV 2 Nettavisen.

Han vet utmerket godt at Rosenborg har slått storlag som Real Madrid og Blackburn.

Trøbbel
- Vi vet jo veldig godt at de har skapt trøbbel for mange lag, spesielt her oppe. Derfor kommer vi kommer ikke til å undervurdere Rosenborg.

Han har selv spilt mot RBK, da han var i svenske Halmstad.

- Jeg har spilt mot dem for noen år siden da jeg spilte i Sverige. De er veldig vanskelige å spille mot. De slår til veldig kjapt, så det nytter ikke å hvile når de har ballen.

Vårt spill
- Men vi skal ikke bekymre oss så mye om hvordan de spiller. Vi må spille vårt spill. Og det er et teknisk kjapt pasningsspill, sa Ljungberg på pressekonferansen tirsdag kveld.

Svensken kom til Lerkendal direkte fra flyplassen, sammen med manager Arsene Wenger, og forsvant igjen rimelig kjapt. Men et par lokale autografjegere blir garantert midtpunktet i skolegården et par dager framover.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett