RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Llorente på vei til Premier League

Sist oppdatert:
– Stor sjanse for at han drar, sier agenten.

Athletic Bilbaos Fernando Llorente kan komme til å forlate Spania til fordel for Premier League, skal vi tro agenten hans Arino Bajo.

– Llorente skal i samtaler med de aktuelle klubbene i morgen. Det er veldig, veldig sannsynlig at han kan komme til å bestemme seg for å dra til Premier League, sier Bajo ifølge Daily Telegraph.

Ifølge agenten er det to Premier League-klubber som har vist sin interesse for spissen som scoret 17 ganger i La Liga forrige sesong.

– Jeg vet ikke hvilken klubb han foretrekker, men for øyeblikket er det snakk om to interesserte klubber. En i London og en i Manchester, sier Bajo.

Tottenham på spissjakt
Ryktene vil ha det til at Tottenham lenge skal ha vært interessert i den spanske landslagsspissen, og kan dermed være den ene av de to klubbene spissen når vurderer.

Det er tynt med spisser på White Hart Lane for øyeblikket, og det er ingen hemmelighet at Andre Villas-Boas og Spurs er på spissjakt.

Det så lenge ut til at Emmanuel Adebayor kom til å skrive under på en permanent avtale med Spurs, etter at Manchester City og Tottenham ble enige om en overgang for over seks uker siden, ifølge The Sun.

Vanskeligere enn ventet
Forhandlingene om togoleserens kontrakt har derimot vært mer krevende enn ventet, men det kan nå se ut til at det går mot en løsning mellom Adebayor og Spurs, skriver The Sun.

Togoleseren går trolig betydelig ned i lønn om han signerer for Tottenham. For øyeblikket har han to år igjen av kontraken med City, som betaler han 170.000 pund i uken.

Likevel håper Adebayor på å bli Spurs-spiller i løpet av uken. Dermed kan det være et betydelig forsterket Spurs-lag som går på banen etter at overgangsvinduet stenger om ti dager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere