Gå til sidens hovedinnhold

Loddens nye kjærlighet

Da sitter jeg her på ræva i lobbyen på Jury`s Inn i Nottingham. Frokosten er akkurat spist og klokka er 16.00 lokal tid, Manchester City ligger under 0-1 og formen er ikke på topp. Hjembillett har jeg heller ikke! Men en jævla fin tur, det har dette vært! :)

Kjenner på kroppen at det har vært nok en pokertur med gutta, det er siste dag og jeg er sliten som faen, men det er også lørdag, så edru blir det nok ikke.

Som jeg skrev sist, var hovedmålet med dette NM for min del uten tvil heads-up-eventen, der det stilte 42 mann til start og absolutt alle de beste på var på startstreken, så dette var utviltsomt en turnering som alle ville vinne for å hente seg pund, NM-tittel og ikke minst mye ære!

I denne turneringen måtte 20 mann først spille en ekstra match, slik at vi kom oss ned til 32 mann før den egentlige første runden kunne begynne.

Jeg måtte uheldigvis ut i en ekstra match, der jeg møtte William Hatle, en heads-up-pro fra nettet og en fin fyr, men mest kjent for meg som kidden med 0 i handicap i golf! Sterkt!

Vi begynte først med å føle litt på hverandre de første hendene før han tydeligvis fant ut en taktikk der han bare hentet ned hand etter hand. Som Andreas Høivold ville sagt: Jeg hadde ikke hatt en hand bedre enn 10-7 off på 15 runder, så det ble tungt. Vi startet med 20k og jeg hadde allerede tapt 15k da følgende hand dukket opp: Han limpet inn på 100-200, jeg titter ned på As-Qc og slengte på 500 ekstra. Han tok seg en flopp som viste Ac-Kc-7d. Jeg bød 1k og han synte. Turn: 9c. Jeg slang på 2k og han slo om til 5k. Hva faen skal jeg gjøre her, liksom? Må ærlig innrømme at jeg ikke hadde peiling på hva han hadde her. Så det stod mellom A,B eller C:

A) Henge meg på og lukke øynene og håpe på kløver i bånn

B) Få på alt og satse på kast, og hvis ikke ville jeg ha mange nok outs uansett

C) Henge meg på og rett og slett bare se hva som skjer

Valget falt på C.

River Kh, fint kort for meg, jeg checket og han bød 4800. Jeg synte og han viste opp den fine handen, Kd-3s :P

Nå var det svært trykka stemning og jeg satt igjen med 4500. Ikke mange hender senere, etter at jeg hadde antet meg ned til 3200, fikk vi på penga med AK vs K6. Dessverre kom en 6 på turn og jeg var første mann som måtte forlate turneringen veldig, veldig skuffet, og det før den egentlig hadde begynt! William spilte sykt bra og fortjente å vinne. Det gjorde meg ekstra skuffet. Til slutt ble det en ukjent fyr for meg, Øyvind tror jeg det var han het, som hentet ned denne tittelen.

I limit-eventen og PLO-eventen hadde jeg ikke store forhåpninger. I limit-turneringen traff jeg absolutt alle hander i starten, og da kan du mildt sagt si at jeg koste meg! Jeg var oppe i 20k da average var 6k. Vi startet med 5k, så fin start hadde jeg i hvert fall. Men siden dette var første dag over her, så rant pilsen og etter hvert drinkene ganske så lett ned. Så det tok ikke mange timene før alt var vekk her også. Kvelden og drinkene fortsatte i hvert fall og til slutt satt jeg og Kenneth Strandli og spilte 1k heads-up SNG mot hverandre i forskjellige spill. Var ikke riktig edru da, men klarte faktisk å ende opp i null. :)

Det var sannsynligvis min beste prestasjon her i NM ... ;)

I PLO-eventen hadde jeg Thomas Middelthon all-in tidlig i turneringen to ganger, men heldigvis - faktisk - vant han begge og til slutt hele pakka! GG middeldræt! ;)

I main event, som selvsagt er skamgøy å spille, svingte jeg mer enn noen gang - og da svinger du sinnsykt mye!!!!

Fikk fort bygga meg en 15k-deig, så jeg fikk tatt sit-out i begynnelsen og vandre litt rundt. Var ikke helt i form fra dagen før, så det var greit å vandre litt rundt og få seg noe frisk luft.

Jeg bytta etter hvert bord og kom på bord med blant andre Ulle. Tror aldri jeg noen gang har sett et mer seriøst bord enn dette, det satt åtte mann musestille, fem med hettegenser og i-pod, mens de tre siste bare konset fullt og helt om gamet, så her bare begynte jeg å kødde det til litt og høynet alle hendene og viste opp. Etter hvert forsvant hoodiene, i-podene, solbrillene og de svært så seriøse ansiktene rundt bordet, og heldigvis ble det litt mer emochat og latter, som det skal være i eventer som NM. Greit at det kanskje er litt seriøst, men folk flest er jo her for å ha det gøy!!

Lang historie kort: På level 5, etter å ha vært all-in fire ganger på tv-bordet, triplet jeg fra 2k til 6k og da brøt bordet opp. På level 6 hadde jeg bygget opp en deig til 50k, på level 7 var den oppe i 95k på det meste. Average var da rundt 25k. På level 8 var deigen nede i 50k igjen og på level 9 var hele eventyret over!!

Så du kan vel si at det ble spilt en del potter og da svinger det som regel sykt mye, men veldig sjeldent så mye som det gjorde der!

De siste penga fikk jeg på med sett mot sett, siden dette var den eneste potten som var en setup så tar jeg bare med den, resten var for det meste litt for mye roting eller at jeg var for seig ...

Har også blitt en del cashgames her nede, men veldig lite svingninger for min del der. Det er gøy om man er semifull, men hadde i går kveld/natt et mye mer emosjonelt game gående på DTD-klubben.

Det var jeg, Gunman, Thomas Olavsrud og Kenneth Strandli i et blodseriøst spardame-oppgjør! Det er skamgøy å spille slike spill! Vi spilte med 200 pund i innsats og litt mer rake, så du kan trygt si at det var mye heder og ære å hente i dette gamet. Det første gamet var ikke over før det hadde gått tre timer!! Heldigvis fikk jeg slått Olavsrud, som jeg hadde knivet med det meste av gamet, men han fikk en fryktelig revansje ikke mange timene senere, da han knuste alle mann og tok en overlegen seier! Dette var skamgøy, så jeg regner med nye lange timer rundt filten i dag også med spardame. :)

Nå er klokka blitt 16:50 og Adebayor - den dræten - har gjort det nok en gang, så nok en bortekamp og null poeng for City, og hjemme i Stavanger så klarer de faen meg å rote vekk tre viktige poeng mot et lag som hører hjemme i Adeccoligaen!! TILT! Nå skal jeg ut og se Fulham - Liverpool med Mykle og Olavsrud, så GG her fra Nottingham!

Johnny

Reklame

Black Friday: De 11 beste kuppene du gjør hos Hifi Klubben