RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lojale Brann-fans raser

Sist oppdatert:
Lojale Brann-fans raser over plassene de blir tildelt på «nye» Brann stadion.

(iBergen.no) I disse dager blir den nordre tribunen på Stadion revet, noe som medfører at Brann må omplassere 2000 partoutkort-innehavere. I utdelingen av nye plasser betyr det lite om kundene har vært Branns beste kunder i 25-30 år, skriver Bergens Tidende.

Mange av de som sto i den lange køen i går, har tidligere hatt fast plass på feltene B og D. Da det kom frem at tilskuerne på nabofeltet C hadde fått stikke av med de beste plassene allerede dagen før, så flere av Branns mest lojale fans rødt. Etter mange år som stamkunder på de beste plassene på Stadion, får de nå plasser i kroker, oppe under taket eller bak en stolpe.

- Det blir jo helt feil. Nå kan folk som har hatt billett på C-feltet i ett år få bedre plasser enn dem som har vært på sine seter i 25 år, freser Kim Sander til BT. Han mener dette burde vært løst på andre måter, og at Brann burde bruke ansiennitet for å fordele plasser.

Grunnen til at Brann har havnet i denne situasjonen, er at de ikke har noen ansiennitetsstatistikk blant partoutkortene sine. Markedssjef i Brann, Kristian Jæger, forklarer til avisen at billettsystemene først kom på 90-tallet, mange år etter at de første partoutkortene på nordsiden var solgt.

Han lover imidlertid at alle som har hatt partoutkort på Umbro-tribunen bli kontaktet løpet av 2007, for å finne ut hvor lenge de har sittet der. De vil da få prioritet og et tilsvarende tilbud til det de har hatt til nå.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere