RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lokalavis: - Stoke vil sparke Jesé

GOD MORGEN: Jesé la ut dette bildet på sin Instagram-kontoen lørdag.
GOD MORGEN: Jesé la ut dette bildet på sin Instagram-kontoen lørdag. Foto: Adam Davy / Screenshot (Pa Photos / Instagram)
Sist oppdatert:
La ut bilde av seg selv i senga på treningsdag.

Ifølge den engelske lokalavisen Stoke Senitel skal Stoke jobbe aktivt med å sparke stjerneangriper Jesé Rodríguez. Den spanske angriperen har hisset på seg klubb og supportere, og lørdag skal begeret ha rent over for klubben.

Jesé, som er på lån fra franske Paris Saint-Germain, har nemlig ikke møtt på trening de tre siste dagene, og lørdag formiddag la han også ut et bilde på Instagram der han fortsatt lå i senga rundt treningstid.

Angriperen passet på å legge ved tidspunktet bildet ble tatt, som skal ha sammenfalt med Stokes treningstid. Tidligere denne uken gikk Jesé, som nevnt, glipp av tre treninger etter at han nektet å reise tilbake fra Spania.

SYVSOVER: Dette bildet la Jesé ut på sin Instagram-konto lørdag.

Stoke skal nå ha bestemt seg for å gå gjennom den nødvendige juridiske prosessen for å avslutte Jesés kontrakt, og sende han tilbake til Frankrike uten å måtte betale den tidligere Real Madrid-ungguttens lønn.

Avisen skriver at prosessen rundt den potensielle sparkingen av Jesé skal ha foregått i en periode, og at det jobbes med en løsning for å få Jesé vekk fra klubben raskest mulig.

Fredag måtte Jesé ta til sosiale medier for å avvise at han hadde vært på en konsert på Gran Canaria. Likevel kom han ikke med noen forklaring på hvorfor han ikke hadde vært på trening den siste tiden.

- Til alle medier så ber jeg om en slutt på spredningen av falsk informasjon. Jeg har ikke arrangert noen festival eller konsert på Gran Canaria. Slapp av, skrev Jesé på Twitter.

Problemene har vært mange denne sesongen for Stoke, som ligger på nedrykksplass i Premier League. Tidligere denne sesongen skal Saido Berahino ha slitt med å komme tidsnok til treninger, Ibrahim Afellay har blitt forvist fra treningsfletet mens Erik Pieters ble fotografert på nattklubb kvelden før en ligakamp mot Everton.

Dette lover ikke godt for et Stoke som, slik nevnt, kjemper for å overleve i Premier League denne sesongen. Etter 33 kamper står de med 27 poeng, og ligger dermed nest sist.

På mandag møter de West Ham borte i en kamp som fort kan bli avgjørende om Paul Lambert og hans menn spiller på øverste nivå i det engelske ligasystemet neste sesong.

Supporterne har vist sin avsky for Jesé på sosiale medier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere