*Nettavisen* Sport.

Lokker Iversen med 12,6 mill

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Belgiske Genk tilbyr Steffen Iversen 12,6 millioner kroner for ett år i klubben. Trolig signerer han for klubben denne uken.

Tidligere denne uken ble det kjent at storscoreren har en klausul med Rosenborg som gjør at seriemesterne må la spissen gå vederlagsfritt dersom han finner seg en ny klubb før årsskiftet. Nå tyder mye på at Iversen drar til Belgia for å spille fotball neste år.

Ifølge VG lokker klubben med en årslønn på 6,5 millioner kroner - i tillegg til et «sign-on-fee» på 6,1 millioner. Til sammen vil Iversen få 12,6 millioner kroner for å sette signaturen sin på en kontrakt.

Ifølge avisen er det meget sannsynlig at Iversen signerer en to og et halvtårskontrakt med Genk allerede før julen ringes inn i Nidarosdommen. Det vil innbringe ham over 20 millioner kroner.

Iversen er under kontrakt med RBK til 2008, men trønderne kan ikke gjøre annet enn å vinke farvel til soppscoreren sin hvis han bestemmer seg for å flytte før nyttår.

Genk leder for tiden serien i Belgia. Dersom ledelsen holder helt inn, vil det trolig utløse en bonus som gjør at Iversen ved en eventuell overgang sitter tilbake med enda mer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.