*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Diego Tuson/AFP

Manchester City på spillerjakt. Hørt det før?

14.03.09 18:15

«Umoralske» er stempelet Chelsea-manager Guus Hiddink gir Manchester City etter at rikmannsklubben fra Manchester viser interesse for John Terry. Flere engelske aviser melder at City skal være villig til å legge 25 millioner pund på bordet for å forsvarsspilleren på flyttefot.

Men som vanlig er det flere som skal lokkes til Manchester. Aston Villas Gareth Barry skal visstnok stå høyest på City-manager Mark Hughes' ønskeliste. Om Aston Villa kan si nei til 6 millioner pund i tillegg til Daniel Sturridge og Michael Johnson som en del av en bytteavtale vites imidlertid ikke.

En som derimot ikke er på vei til Manchester City er Valencias David Villa. «Det handler ikke om penger. Min klient vil bli i Spania», sier Villas agent Jose Luis Tamargo. Valencia vil kvitte seg med stjernespilleren, men lite tyder på at fotballøya er neste stopp.

Nok City, men vi beveger oss ikke bort fra Manchester riktig enda. Sir Alex Ferguson har snust på Lyons Karim Benzema, men 21-åringen vil ikke til Manchester United. The Sun melder at det franske esset heller vil utvikle seg i sin nåværende klubb.

Om Cristiano Ronaldo blir i United er en annen sak. «Manchester spiller veldig bra, jeg liker meg her. Jeg vil ikke dra noen steder», sier Ronaldo nå - men vi vet vel alle bedre enn å slå oss til ro med det. Siste ord er garantert ikke sagt i Ronaldo-sagaen.

Lørdag tar Manchester United imot Liverpool på Old Trafford, og med hjemmeseier kan det virke som om drømmen om gull må utsettes ytterligere for de gjestende scouserne. Liverpool-manager Rafael Benitez avviser imidlertid at ordkrigen med Sir Alex Ferguson i januar ødela for et Liverpool-lag som da var i form.

Les også: - United viktigst for Liverpool

Og til slutt:

West Ham vil tilby Gianfranco Zola en ny, forbedret kontrakt til sommeren som belønning for italienerens overbevisende debut som manager i klubben.

Harry Redknapp har også gjort det bra som manager, men på søndag blir det ingen lek for Tottenham-manageren. Når londonlaget gjester Aston Villa på Villa Park vil 62-åringen få ekstra beskyttelse ettersom Redknapp ble truffet av en mynt sist gang han besøkte Birmingham.

Sa vi nok Manchester City? Vel, Shaun Wright-Phillips sniker seg inn til slutt og forteller at han vil bli i klubben resten av karrieren. Den 27 år gamle vingen håper på å inngå kontraktsforhandlinger etter sesongslutt, forteller The Sun.

Kilder:The Sun, The Independent, flere kilder.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.