Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Carl de Souza/AFP

Hva har Frank Lampard til felles med Thierry Henry?

13.03.10 09:21

Manchester City har planer om å forsterke laget offensivt. Får klubben det som de vil, blir Benficas Oscar Cardozo fra Paraguay å se i den lyseblå trøya i fremtiden. Spissen har scoret 18 mål denne sesongen. (Daily Mirror)

Everton skal være klare til å lokke intet mindre enn ti av spillerne sine med nye langtidskontrakter. Årsaken? Å holde interesserte klubber unna. (Daily Mirror)

Thierry Henry sikret Frankrikes VM-billett med hånda. Ikke særlig sportslig, vil mange mene, men Frank Lampard ser ikke noe galt i en hjelpende hånd. Han innrømmer glatt at han ville «tatt en Thierry Henry» dersom det var det som skulle til for å sende England til en VM-finale, skriver The Sun.

Rafael Benítez burde ta hatten sin og gå, mener mange. Om så skulle skje mener Daily Mirror å vite at Liverpool holder en knapp på Alex McLeish som ny manager for klubben, og at de derfor følger nøye med på McLeishs kontraktsamtaler i Birmingham.

Sam Allardyce vet å motivere spillerne sine. Ifølge Daily Mirror har Blackburn-manageren gitt beskjed til keeper Paul Robinson om at det absolutt ikke er umulig for ham å bli inkludert i Fabio Capellos VM-planer.

Aston Villa-sjef Martin O'Neill er ikke stort dårligere enn Allardyce. Også Ashley Young og Gabriel Agbonlahor har fått beskjed om å ikke miste troen på VM-plass, til tross for at de to ikke ble tatt ut i troppen til forrige landslagskamp. (Daily Star)

Mindre lovende ser det ut for Aaron Lennons VM-drøm. Ifølge The Sun er Harry Redknapp usikker på om Lennon i det hele tatt vil spille mer denne sesongen. Den 22-årige Tottenham-stjernen har slitt med en lyskeskade siden desember.

En som definitivt synes å ha utelukket VM-spill for egen del er Bobby Zamora. Fulham-spissen har nemlig bestilt seg ferietur til Las Vegas under mesterskapet, ifølge Daily Mail.

Shaun Wright-Phillips har fått streng beskjed av Roberto Mancini om å slutte å prate om at han ønsker seg en ny kontrakt, og heller gjøre seg fortjent til den ved å konsentrere seg om å prestere på banen. (Daily Mail)

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.