*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: JUAN MABROMATA (AFP)

Sergio Agüero er klar til å forlate Spania. Sjekk hvem han frir til!

Han er fortsatt ung, han er målfarlig, han er ettertraktet, og han er ikke minst Diego Maradonas svigersønn. Sergio Agüero er en mann som trolig kommer til å bli omtalt mye i ryktespalten framover. Lørdag skriver engelske aviser at Atletico Madrid-spissen er klar til å forlate La Liga, og at han gjerne kunne tenke seg å spille for enten Chelsea, Manchester City eller Manchester United i Premier League. Både klyper og salt burde være med i betraktningen her, men Agüero skal ifølge avisene være misfornøyd med Atleticos innsats i La Liga i år.

Mens én stjerne angivelig skal være på vei til Premier League, kan en annen være på vei bort. The Daily Mail hevder i hvert fall å vite at både Barcelona og Real Madrid skal ønske å hente Ashley Young fra Aston Villa i sommer. Vingen skal være verdsatt til rundt 220 millioner kroner, og skal være en løsning om ikke Franck Ribery ønsker å forlate Bayern München.

En som kanskje ikke er fult like kjent er Chelsea-back Ryan Bertrand. Den lovende unggutten er lei av å spille annenfiolin på Stamford Bridge, og vil heller skrive en permanent avtale med Reading, hvor han har vært på lån denne sesongen. Chelsea skal likevel være villig til å tilby Bertrand en ny kontrakt, men backen skal ikke være særlig lysten på å skrive under.

I Sunderland er imidlertid ungdommen mer positive til bruk av penn mot kontraktpapir. Både Jordan Henderson (19) og David Meyler (20) skal være ønsket med videre, og det er forventet at begge kommer til å forlenge sine opphold på The Stadium of Light. Sunderland-manager Steve Bruce skal ha latt seg imponere av de midtbanespillerne den siste tiden.

Joleon Lescott var en mye omtalt mann sist sommer, og den tidligere Wolves- og Everton-stopperen fikk til slutt viljen sin da han fikk gå til Manchester City for en høy bunke pundsedler. Så langt har han vært litt så som så i den lyseblå drakten, og nå er mannen med den stilige hårklippen også skadet. Dermed kan han i verste fall gå glipp av sommerens VM-sluttspill.

Everton er som alltid på jakt etter spisser, og nå ser klubbens manager, David Moyes, mot Belgia. Standard Liege-spissen Dieudonne Mbokani skal stå på skottens ønskeliste.

Tidligere England-kaptein John Terry mener at det er en fordel for nasjonen at de ikke lenger har noen lag med i Mesterligaen. Stopperen tror dette kan gi en positiv effekt i sommerens VM i Sør-Afrika. Chelsea-manager Carlo Ancelotti er på sin side ikke like positiv, og mener londonklubben er nødt til å vinne både ligaen og FA-cupen, for å gjøre opp for Mesterliga-exiten.

Vanligvis er det slik at managerne er redd for å miste stjernespillerne sine, men i Fulham er det motsatt. Fulham-spiss Bobby Zamora er nemlig livredd for at en annen klubb skal snappe opp manager Roy Hodgson i sommer. Den tidligere Viking-sjefen har utført mirakler med Brede Hangelands klubb siden han tok over, og laget er i semifinalen av Europaligaen.

Robbie Keane har vært utlånt til Celtic siden januar, men den tidligere Liverpool-floppen ønsker ikke å bli værende i Skottland. Spissen er fast bestemt på å returnere til Tottenham.

Kilder: Daily Mail, Sportinglife, The Sun, Daily Mirror, Daily Star, Daily Express, BBC, The Guardian.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.