Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Andres Kudacki (AP)

1,1 milliarder for Lionel Messi? Piece of cake, sier Real Madrid.

08.05.10 10:29

I fredagens ryktebørs ble det meldt at Real Madrid ville legge 30 millioner pund på bordet for å sikre seg Steven Gerrard. Vel, om du trodde spanjolenes pengepung med det er tom, tar du skammelig feil.

Klubben planlegger nemlig nok en rekordovergang denne sommeren: Lionel Messi skal hentes fra rivalene i Barcelona til den ringe sum av 120 millioner pund. Det tilsvarer - dersom du skulle lure - over 1,1 milliarder kroner med dagens valutakurser. Eller 1.104.240.000 kroner, om du vil ha det helt nøyaktig. Piece of cake. (Daily Mirror)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Om vi beveger oss til litt mer realistiske - og Premier League-relaterte - rykter, får vi med oss at Arsenal ønsker seg Bolton-forsvareren Gary Cahill til sommeren. I så fall må Arsène Wenger ut med omtrent 15 millioner pund. (caughtoffside.com)

Samme kilde forteller at Arsenal også er blitt koblet til Inters Mario Balotelli, som skal være ute i kulda på San Siro. Italieneren, med ghanesiske foreldre, er verdsatt til 18 millioner pund. (caughtoffside.com)

Hull er klare for et gjensyn med Championship, og dermed er klubbens spillere gjenstand for stor interesse. Wolverhampton skal være klare til å tilby tre millioner pund for Stephen Hunt, etter at kantspilleren er blitt fortalt at han kan forlate tigerne til kampanjepris. (Daily Mail)

Neste sesong skal Liverpool igjen vinne trofeer. For at det skal skje, vil klubben sende Alberto Aquilani til Juventus som en del av en byttehandel. Til gjengjeld skal Juve-spissen Vincenzo Iaquinta ta med seg fotballskoene til Anfield. (caughtoffside.com)

Manchester United krever seks millioner pund for tredjekeeper Ben Foster, etter at Birmingham har uttalt at de er interesserte i 27-åringen. (Daily Mail)

Newcastle er tilbake i Premier League kommende sesong, og markerer begivenheten ved å vise interesse for Kieran Richardson - som beleilig nok spiller for rivalene i Sunderland. Om handelen skulle vise seg å bli en realitet, blir det i hvert fall et spesielt «Tyne-Wear-derby» for 25-åringen. (Goal.com)

Litt VM-stoff mot slutten: Jamie Carragher kan komme til å gjøre et smått sensasjonelt comeback for det engelske landslaget, ettersom Liverpool-spilleren bønnfales av Fabio Capello om å slutte seg til VM-troppen. (Daily Mail)

Også Owen Hargreaves kan få med seg begivenhetene i Sør-Afrika, da Gareth Barry er tvilsom etter å ha pådratt seg en ankelskade. (Daily Mirror)

Og helt til slutt: Søndag faller avgjørelsen i Premier League, når siste serierunde sparkes i gang klokken 17. Florent Malouda innrømmer til Daily Mirror at det ville være «hans største nederlag i karrieren», dersom Chelsea skulle rote det til for seg selv i hjemmemøtet med Wigan. (Daily Mirror)

Kilde: BBC

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.