*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Eduardo Verdugo (AP)

En svenske vil trene Liverpool.

05.06.10 13:51

Det er bråk på Anfield. Det er bråk i Beatles-byen. Det er bråk i Liverpool. For etter at Rafael Benítez forsvant fra klubben har eierne sikret seg enda mer makt over den kriserammede klubben. Nå skal sitronen presses tom, og derfor ser Chelsea sin sjanse til å hente Fernando Torres, skriver Daily Mail. Prislappen skal ligge på svimlende 700 millioner kroner.

Mens Torres er ønsket i London, håper man på Steven Gerrard i Madrid. Tidligere Liverpool-helt Xabi Alonso håper at Liverpools kaptein tar veien til den solfylte hovedstaden i løpet av sommerens overgangsvindu. José Mourinho er ny høvding på Santiago Bernabeu, og Gerrard har også tidligere flørtet med den søte portugiser.

Men hvem skal egentlig bli ny sjef på Anfield? Mange navn er allerede nevnt, og svenske Sven-Göran Eriksson vil gjerne også bli vurdert. Lykke til, Svennis!

Manchester City og deres lyseblå bankkonto er selvfølgelig med også i dag. Manchester-klubben vil veldig gjerne ha navnet til James Milner bakpå en av draktene som selges i supportershopen, og er villig til å investere rundt 300 millioner for å sikre seg Aston Villa-stjernen.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

City skal for øvrig ikke være interessert i Lazio-duoen Alexander Kolarov og Mauro Zarate. Det betyr vel at begge ramler inn porten på City of Manchester Stadium i nærmeste framtid.

I Arsenal er det kun framtiden til Francesc Fabregas som gjelder. Arsenal understreker at de fortsatt ikke vil selge, mens Barcelona nekter å gi opp kampen om midtbanemannen.

I den røde delen av Manchester ønsker man seg Wolfsburg-spissen Edin Dzeko. En sjekk på rundt 250 millioner kroner skal angivelig være nok til å få måljegeren til Old Trafford.

Gonzalo Higuain har kjennskap til nettmaskene, noe man også har oppdaget i England. Både Arsenal og Chelsea skal ha ønsket å kjøpe spilleren, men den målfarlige argentiner har i stedet valgt å signere ny kontrakt med Jose Mourinho Madrid.

Tottenham vil ha Diego Forlan, men den blonde storscorer er for tiden kun interessert i å snakke om VM: Hans nasjon, Uruguay, er som kjent et av lagene som deltar i Sør-Afrika.

Aston Villa synes at Kevin Doyle virker som en ålreit kar, og punger gjerne ut 90 millioner kroner for å sikre seg Wolves-spilleren.

Kilder: Daily Mail, IMScouting, The Sun, The Independent, Daily Mirror, Caughtoffside, BBC.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her! .

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.