*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Andrew Yates (AFP)

Blir de lagkamerater igjen? Silly season i Premier League tar ikke VM-pause!

12.06.10 11:27

Mens VM-festen er i gang i Sør-Afrika, har Liverpool sitt å stri med hjemme i England. At klubben forbereder seg på å motta et bud på Steven Gerrard fra Real Madrid bør ikke overraske noen, men det gjenstår fortsatt å se hvor midtbaneeleganten spiller neste sesong. Gerrard står i hvert fall høyest på ønskelisten til Real Madrids nye manager, José Mourinho. (footylatest.com)

De hentet Carlos Tévez fra rivalene, men Manchester City vil ikke gi seg med det: Klubben planlegger å by Manchester United 20 millioner pund for midtstopper Nemanja Vidic. Dersom serberen havner i den blå delen av byen, vil han motta en nokså ubeskjeden lønnssjekk på 24 millioner pund over fire år. (The Sun)

Nevnte vi Carlos Tévez? Mannen som skal følge José Mourinhos fotspor i Inter, Rafael Benítez, vil hente argentineren til motebyen for 35 millioner pund. Det må unektelig være fint for Benitez å endelig kunne bruke penger igjen, må det ikke? (The Sun)

Les også: Benitez med milliongave

Styreleder i West Ham, David Gold, røper at klubben ikke har gitt opp forsøkene på å forsterke stallen med to meritterte spillere: Joe Cole fra Chelsea og Thierry Henry fra Barcelona. (Daily Express)

Dårlige nyheter for både Manchester United, Chelsea, Arsenal og Manchester City: Milos Krasic, 25-åringen som jaktes av alle de nevnte klubbene, sier at han ønsker å spille fotball i Italia. CSKA Moskva-spilleren er allerede koblet til en overgang til Juventus, verdt ni millioner pund. (Daily Star)

Arsène Wenger har spurt Everton om muligheten for å hente Phil Jagielka til Arsenal, for å styrke forsvaret i London i løpet av sommeren. (Daily Mail)

Wenger bør imidlertid ikke tro at forsvareren kan hentes på billigsalg: Everton har avslått et bud fra West Ham på spissen Yakubu, verdt seks millioner pund, og setter prisen til nesten det dobbelte. Ti millioner pund skal klubben ha for nigerianeren. (Daily Mirror)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Arsenal-manageren vil tydeligvis tette helt igjen bakover på banen: Wenger planlegger også å hente Lyon-keeperen Hugo Lloris til klubben. 23-åringen er blitt kåret til den beste keeperen i den franske ligaen de siste to sesongene. (caughtoffside.com)

En annen keeper er også i Wengers kikkertsikte: 23-år gamle Salvatore Sirigu, som til daglig spiller i Palermo, kan ende opp på Emirates Stadium. Også Inter følger med på keeperen, men Arsenal har en fordel i at klubben kan tilby Sirigu førstelagsspill, meldes det. (footylatest.com)

Besiktas-trener Bernd Schuster er visstnok interessert i å hente Robinho fra Manchester City til tyrkisk fotball. (Daily Mail)

Mens Manchester City er blitt bedt om å vente med å tilby Valencia 30 millioner pund for David Silva til VM i Sør-Afrika er ferdigspilt. (Daily Mirror)

Manchester United vurderer å hente Real Madrids defensive anker Mahamadou Diarra til Old Trafford. Maleserens prislapp ventes å ligge på rundt åtte millioner pund. (caughtoffside.com)

- Dimitar Berbatov er ikke til salgs, sier Sir Alex Ferguson. Troverdigheten i det utsagnet er Wolfsburg villig til å teste ut, ettersom tyskerne planlegger å tilby Manchester United 16,5 millioner pund for spissen. (footylatest.com)

Forlan tilbake til England? Hinter om Premier League

Australias landslagskeeper Adam Federici er en lojal mann. Ifølge ryktene vil keeperen avslå tilbud fra både Liverpool og Tottenham, og i stedet signere en ny kontrakt med Championship-klubben Reading når han kommer hjem fra Sør-Afrika. (Daily Mail)

Gabriel Obertan har fortsatt til gode å bli skikkelig varm i Manchester United-trøya. Nå ønsker Rangers å hente 21-åringen på lån. (Daily Mail)

Premier League-klare West Bromwich forteller at de har avslått et bud fra Sevilla på midtbanespilleren Borja Valero, som for øvrig var utlånt til Mallorca sist sesong. (Guardian)

Celtic har innledet samtaler med Sunderland angående Daryl Murphy. Skottene ønsker å hente spissen for 1,3 millioner pund. (Daily Mail)

Kilde: BBC

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.