Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Marcello Paternostro (AFP/Scanpix)

Er du Tottenham-supporter, kan du glede deg til å lese dette!

26.06.10 13:02

Fotball-VM dominerer fotballsidene i verdens aviser, men i skyggen av begivenhetene i Sør-Afrika ruster naturligvis verdens beste klubblag opp til ny sesong.

Blant dem som er mest ivrige, er Tottenham-manager Harry Redknapp, som vil gjøre et sterkt Spurs-lag enda sterkere før møtet med Champions League.

Ifølge Daily Mail er Tottenham allerede i forhandlinger med Sicilia-klubben Palermo om to spillere. Nærmere bestemt dreier det seg om det danske stoppertalentet Simon Kjær og Uruguay-spissen Edinson Cavani. Palermo skal ha ambisjoner om å få totalt 28 millioner pund for duoen.

Mexicos kantspiller Pablo Barrera skal også være i Redknapps søkelys – og som om ikke det er nok, er 23-åringen smigret. Men også Manchester United er interessert i Pumas-spilleren, så her kan det bli kamp.

Og Barrera er naturligvis ikke den eneste United er interessert i. Ifølge nettstedet Caughtoffside.com har Sir Alex Ferguson latt seg imponere av den portugisiske midtbanespilleren Raul Meireles, som blant annet var strålende da Portugal knuste Nord-Korea 7-0 i VM. Meireles er Porto-spiller, og klubben skal ha priset 27-åringen til 12 millioner pund.

Det spanske stjerneskuddet Jesus Navas (24) er også en spiller Sir Alex er nysgjerrig på. Vingen koster imidlertid litt mer enn Meireles, nærmere bestemt 16 millioner pund. Også dette ifølge Caughtoffside.com.

Så litt Liverpool: Det virker nå mindre sannsynlig at Javier Mascherano blir med Rafael Benítez til Inter. Prisen på den argentinske VM-stjernen skal være for høy for milaneserne, hevder Daily Star.

Shuan Wright-Phillips forsvinner trolig fra Manchester City, skriver Daily Mirror. Wright-Phillips vil han en million kroner i ukelønn, og det synes City – ikke overraskende – er i drøyeste laget. Man skal vel heller ikke beskylde Wright-Phillips for å ha lagt tyngde bak lønnskravet med innsatsen i VM så langt.

Mens Wright-Phillips er på vei ut, skal Barcelonas Yaya Toure, Aston Villas James Milner og Valencias David Silva være på vei inn.

Arsenal-manager Arsène Wenger har fått opp øynene for Sami Khedira i VM. Stuttgart-spilleren kan takke andres ulykke for at han i det hele tatt har fått spille i VM, men til gjengjeld har han grepet muligheten begjærlig på Tysklands midtbane. Ifølge Caughtoffside.com – som åpenbart har en god lørdag – skal 23-åringen koste rundt 13 millioner pund.

David James varslet fredag at han vil spille Premier League-fotball. Fulham kan fort bli hans neste arbeidsgiver. Kontrakten med Portsmouth går ut i sommer, og da går James gratis til ny klubb. Fulham kan i så fall sitte igjen med fortjeneste på keeperlogistikken, hvis Mark Schwarzer selges til Arsenal for 3,5 millioner pund, hvilket det meste tyder på.

Selv undertegnede har nå innsett at Blackpool faktisk spiller i Premier League kommende sesong, og skal man spille med de beste, må man også være ambisiøs på transfermarkedet. Blackpool ser nå til Bayern München, og det er spissen Deniz Yilmaz (22) som frister. Ifølge Daily Mail koster spilleren under en million pund. Lommerusk, altså.

Til slutt, litt mer Liverpool: Anfield-klubben vil ha den serbiske bosmanspilleren Milan Jovanovic, som til nå har spilt for Standard Liege. Birmingham vil imidlertid også ha et ord med i laget, skriver Daily Mirror.

Og det var faktisk alt for i dag, folkens!

Mer i morgen.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Sjekk siste fotballnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag