*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

Roy Hodgson får ingen enkel jobb som Liverpool-manager.

10.07.10 10:21

Daily Mail melder at Liverpools Javier Mascherano kan tenke seg å dra til Inter Milan eller Barcelona denne sommeren. Tidligere har det blitt spekulert i at Mascheranos gamlesjef, Rafael Benitez, er mer enn klar til å ta med seg argentineren til Milano.

Craig Bellamys framtid i Manchester City har vært usikker helt siden Bellamy støttet eks-manager Mark Hughes og kom i klammeri med den nåværende sjefen på City of Manchester Stadium, Roberto Mancini. Nå skal Tottenham-manager Harry Redknapp være klar til å gi 60 millioner kroner for å hente den omstridte, men akk så gode waliseren til White Hart Lane.

Chelsea skal være gira på å hente Portos midtstopper, Bruno Alves. Londonklubben skal være klare til å selge Alves' landsmann, Ricardo Carvalho og Alves, som imponerte i VM, er tiltenkt å være hans erstatter på Stamford Bridge, skriver Daily Telegraph.

Portsmouth rykket ned fra Premier League denne våren og det forventes spillerflukt fra klubben. Nå skal Portsmouth ha tilbudt sin målvakt, Englands landslagskeeper David James, en rolle som spillende trener, skriver Daily Mail. James har selv tidligere uttalt at han ønsker å spille i Premier League kommende sesong.

Sunderland skal vurdere å legge inn et bud på 70 millioner kroner for Manchester Uniteds midtbanemann Michael Carrick.

Ingen dag med rykter uten at Manchester City blir koblet til en ny spiller. Nå skal City-manager Roberto Mancini være innstilt på å hente sin tidligere elev i Inter, Mario Balotelli. 19-åringen er en omstridt mann i Italia, og kom på kant med klubbledelsen flere ganger forrige sesong. The Guardian skriver også at Wolfburgs bosniske storscorer, Edin Dzeko, er et brennhett navn for City. Dzeko ble toppscorer i Bundesliga forrige sesong, med sine 22 nettkjenninger.

Robbie Keane ble lånt ut til Glasgow Celtic siste halvdel av forrige sesong. Nå melder Tottenham-manager Harry Redknapp at et nytt utlån kommende sesong ikke blir aktuelt, skriver Independent.

Stoke-ving Matthew Etherington har slitt med et gamblingproblem tidligere, men skal nå ha kommet seg på rett kjør. Det har fått Stoke-sjef Tony Pulis til å tilby 28-åringen en ny fireårskontrakt, skriver The Sun.

Fernando Torres har ikke hatt noe stort VM i Sør-Afrika. Den spanske spissen har til tider vært direkte svak og virker å være i dårlig form. Det er dermed ikke sikkert at Liverpool-spissen starter finalen mot Nederland på søndag. Det er heller ikke sikkert at spissen fortsetter i Liverpool etter VM, men spissen nekter å si noe om sin framtid før etter mesterskapet. «Etter søndag kan jeg tenke på å møte den nye Liverpool-manageren. Da kan de fortelle meg planene sine», sier Torres ifølge Daily Express. Med Mascherano og Torres usikre på sin Liverpool-framtid, kan det bli et tøft år for Liverpools nye sjef, Roy Hodgson.

Det ble tidlig exit for de engelske gutta i VM i Sør-Afrika. Men én brite har gjort sine saker strålende i mesterskapet. Dommer Howard Webb har nemlig fått jobben som dommer i finalen mellom Nederland og Spania. Dermed kan man absolutt si at Webb har hatt et bra år. Tidligere i år dømte han nemlig finalen i Champions League mellom Bayern München og Inter. De færreste er nok overrasket over dette, ettersom Webb har dømt solid i flere år. Men hans egen kone, Kay, skal være svært overrasket over at mannen skal holde styr på VM-finalen, all den tid han sliter med å holde styr på sine egne barn hjemme, skriver Daily Star.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.