*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Andrew Yates (AFP)

Alex Ferguson røper en stor hemmelighet. Det, pluss mye snadder, i lørdagens ryktebørs.

17.07.10 11:14

Vi starter helga med den evigvarende sagaen om Fernando Torres. Blir han, eller drar han? Chelsea vil gjøre sitt for at det sistnevnte alternativet slår til, og har nå bestemt seg for å by Liverpool 50 millioner pund for den spanske VM-vinneren. At Torres ikke scoret ett eneste mål under VM i Sør-Afrika, ser dermed ikke ut til å bekymre de regjerende Premier League-mesterne nevneverdig. (The Sun)

50 millioner pund er mye penger, selv for Chelsea. Kanskje er det derfor klubben har fortalt Real Madrid at de må hoste opp 30 millioner pund for å få fatt i Ashley Cole. (The Independent)

Manchester City liker også å handle, og den storsatsende klubben håper på å lokke James Milner vekk fra Aston Villa. Nå har City lagt inn sitt andre bud på midtbanespilleren, verdt 25 millioner pund. (Daily Telegraph)

Men Manchester City har fortsatt til gode å sikre seg Lazios Aleksandar Kolarov. Italienerne insisterer nemlig på at de ikke har mottatt et skriftlig bud på den serbiske landslagsbacken. (Daily Express)

Craig Bellamy er imidlertid på vei vekk fra Manchester City: Waliseren kan komme til å havne i Tottenham, som på sin side vil rydde plass for Bellamy ved å selge Robbie Keane til Aston Villa. (Daily Mirror)

Det meldes også at Arsenal er i ferd med å vinne det viktige slaget om Cesc Fábregas, som Barcelona som kjent er nokså interessert i. (The Sun)

Pablo Barrera og Frederic Piquionne er allerede på plass i West Ham: Klubbens tredje signering denne uken kommer til å være Portsmouths forsvarsspiller Tal Ben Haim, som altså skal være klar for West Ham. (Daily Mail)

Les også: West Ham med dobbeltsignering

Men West Ham ser ut til å gå glipp av Aston Villas midtbanespiller Steve Sidwell, som nærmer seg Fulham for en pris på 2 millioner pund. (Daily Mail)

Vi vender tilbake til Manchester. Inter håper nemlig på at de to rivalene Manchester City og Manchester United setter i gang en priskrig for å få fatt i spissen Mario Balotelli, som er på vei vekk fra Italia. (Daily Mirror)

Zenit St. Petersburg håper på en rask signering av Portos forsvarer Bruno Alves. Russerne frykter imidlertid at Manchester United vil blande seg inn i saken, dersom Nemanja Vidic forsvinner fra de røde djevlene. (Daily Mail)

Og det er ikke helt usannsynlig at nettopp det vil skje: Vidic vil nemlig forlate Old Trafford til fordel for Santiago Bernabeu og Real Madrid, og sistnevnte er forberedt på å bla opp 18 millioner pund for serberen. (The Sun)

Newcastles veterankeeper Steve Harper har stoppet praten om en overgang til Celtic, ved å si at han vil bli hos The Magpies «så lenge som overhodet mulig». (Daily Star)

Tottenham-vingen Giovani dos Santos er ønsket av Sporting Lisboa på lån, og kan brukes som et ledd i en mulig overgang som bringer Yannick Djalo motsatt vei for 4,2 millioner pund. (Daily Mail)

Sunderland har bekreftet interesse for både Manchester Uniteds Danny Welbeck og Burnleys Chris Eagles. (Daily Mail)

Dersom Arsène Wenger bestemmer seg for å sende midtbanespilleren Jack Wilshere ut på lån igjen, har Bolton-sjef Owen Coyle fått beskjed om at han står først i køen for en avtale. (Daily Mirror)

Mens Everton kan glemme å hente Landon Donovan tilbake til Goodison Park på permanent basis. LA Galaxy-spissen, som hadde stor suksess med USA under fotball-VM, var utlånt til Everton i fjor, et opphold som også det kan betegnes som suksessfullt. (Daily Star)

Og til slutt røper vi den store hemmeligheten fra ingressen i artikkelen:Sir Alex Ferguson forteller nemlig at han to ganger har avslått tilbudet om å overta som sjef for det engelske landslaget.

Det skjedde riktignok ikke i «nyere tid»: Tilbudene kom i 1996 og 1999, da skotten var ønsket som erstatter for henholdsvis Terry Venables og Glenn Hoddle.

- Det er et giftbeger uansett. Jeg synes det er en forferdelig jobb, pluss det faktumet at jeg ville hatt et gedigent handikap ved å være skotte, forteller Ferguson til The Telegraph.

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.