Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix

Tysk VM-stjerne vil ikke til Premier League. Sjekk dagens rykter!

24.07.10 13:36

Premier League-lagene er godt i gang med sine forberedelser til neste sesong og ryktene florerer som vanlig.

Én av Tysklands VM-åpenbaringer var Stuttgarts Sami Khedira. Midtbanespilleren har tiltrukket seg interesse fra gigantene Manchester United og Chelsea, men Khedira selv sier at Real Madrid er den eneste klubben han ønsker seg til, skal vi tro The Sun.

Manchester City jakter som vanlig nye spisser. Men nå skal Wolfsburg ha satt ned foten for et salg av den bosniske storscoreren Edin Dzeko, uansett hvor mange pundsedler Roberto Mancini kan vifte foran dem, skriver Daily Mail.

David Villa har ikke akkurat problemer med å score mål, men nå har den nybakte verdensmesteren og barcelonaspilleren uttalt at dersom Arsenals Cesc Fabregas også ender opp i Barcelona vil det bety langt flere mål for den tidligere Valencia-spilleren, melder The Sun.

Chelsea er ute etter Benfica-duoen David Luiz og Ramires. Sistnevnte imponerte stort for Brasil i VM. Totalt vil duoen koste 470 millioner kroner. Det er et signal til Chelseas pengerivaler Manchester City om at den regjerende Premier League-mesteren har ingen planer om å hvile på lauvbærene, ifølge Daily Mail.

Chelsea skal også være interessert i Inters bråkebøtte, Mario Balotelli, ifølge Daily Mirror. Chelsea-manager Carlo Ancelotti skal nå gjøre plass for stortalentet ved å selge argentineren Franco Di Santo.

Manchester City på sin side er heller ikke ferdige med sommershoppingen. Aston Villas James Milner skal være på vei, og både Patrick Vieira og Shay Given tror midtbanespilleren vil være en glimrende signering for klubben.

Og mens James Milner er på vei ut dørene på Villa Park, er Tottenham innstilte på å gi Villa-manager Martin O'Neill enda mer hodebry ved å forsøke å hente den kjappe vingen Ashley Young til White Hart Lane, skriver Daily Mirror.

Samme avis melder at Villas utskjelte landslagsspiss, Emile Heskey skal være på vei til Blackburn for 20 millioner kroner.

I Liverpool er det usikkert hva slags lag de stiller med neste sesong. Joe Cole er på plass, men klubbens tre største stjerner har ennå ikke signalisert hvorvidt de blir værende. Ifølge Daily Mirror skal Roy Hodgson være klar til å selge Javier Mascherano til Inter for å finansiere nye spillere til laget han skal bygge.

West Hams nye sjef, Avram Grant, ønsker å hente bosmanspilleren Mikael Silvestre til klubben. Franskmannen har vært i både Manchester United og Arsenal, men er nå klubbløs.

Også William Gallas er klubbløs etter at Arsenal ikke ville forlenge med midtstopperen. Franskmannen skulle være på vei til Panathinaikos, men lønnskravet til 33-åringen skal ha skremt på bort den greske klubben, melder Daily Mail.

Robbie Keane var på utlån til Glasgow Celtic sist sesong, men Tottenham-manager Harry Redknapp har tidligere gjort det klart at han har ingen planer om å låne ham ut på ny. Etter at Keane scoret mot New York Red Bulls på torsdag nektet iren å svare på spørsmål vedrørende hans framtid på White Hart Lane.

Stoke vurderer å sette ny klubbrekord i overgangssum, ved å by 120 millioner kroner for West Ham-spissen Carlton Cole. Samtidig skal nåværende Stoke-spiss James Beattie være klar til å droppe en overgang til Blackburn eller Sheffield United for å kjempe for sin plass på Britannia Stadium.

Cardiff-spiss Michael Chopra skal være klar til å forlate klubben etter at det ble klart at Cardiff sliter med økonomien. Det skal ha vekket interessen hos Roy Keanes Ipswich, skriver Daily Mirror.

Daily Mirror melder at Manchester Citys nysignering Yaya Touré takket nei til Manchester United til fordel for en tilværelse på City of Manchester Stadium, da han meldte overgang fra Barcelona.

Tottenham går mot en viktig sesong. Harry Redknapp har allerede uttalt at klubben skal kjempe om gull i Premier League, mens de også skal ut i Champions League. Midtbanespiller Tom Huddlestone vil at lagkameratene skal jobbe med sin «skitne» side for å sikre suksess på begge fronter, skriver Daily Star.

Glazer-familien, som eier Manchester United, blir nå oppfordret til å selge klubben. Det er kommet fram at salget av sesongkort på Old Trafford har gått trått for første gang de siste tiårene. Amerikanerne har ikke vært direkte populære etter sin inntreden som eiere i 2005, og senest i vår ble det planlagt et oppkjøp av klubben fra fansens side.

I Fulham står de fortsatt uten manager. Ifølge Daily Express har Sven Göran Erikssons agent meldt at det ikke har vært noen kontakt med Fulham angående den ledige jobben. Eriksson regnes som én av favorittene til jobben etter at førstevalget, Martin Jol, måtte si nei. Men nå seiler også Mark Hughes opp som en aktuell kandidat igjen. Det gjenstår å se hvem som skal lede Fulham kommende sesong.

Eduardo da Silva ble aldri noen stor suksess i Arsenal. Nå skal den brasilianskfødte kroaten spille for ukrainske Sjakhtar Donetsk. Der får han pene 500.000 kroner i ukelønn, men som et krav har klubben sagt at da Silva må lære seg russisk innen fire måneder, melder Daily Mail.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag