*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Paul Ellis (AFP)

- Wayne, du lyver!

02.10.10 12:42

Jo, ja. Dette er gårsdagens nyheter. Og det er strengt tatt ikke Premier League det er snakk om, heller. Men vi starter likevel helgen med å melde at Sven-Göran Eriksson er ytterligere ett skritt nærmere sjefsjobben i Leicester, og altså et comeback ved managerroret i engelsk fotball. Klubben som befinner seg på sisteplass i Championship vil tilby svensken en toårskontrakt, og håper på å sikre Erikssons autograf i løpet av de neste 48 timene. (Daily Mail)

Flere medier melder for øvrig på lørdag at «Svennis» allerede har skrevet under for Leicester. Alt tyder altså på at svensken, som var direktør i Notts County fra juli 2009 til februar 2010, er tilbake som manager for et engelsk lag for første gang siden han ble avskjediget i Manchester City sommeren 2008.

Det går visst i blågult i dag. Om vi vender nesa mot den øverste divisjonen i England, meldes det nemlig om at Birmingham jakter på 23 år gamle Daniel Larsson, som for øyeblikket tilbyr sine tjenester for Malmö. (Daily Mirror)

Liverpool har mye å rette opp på før laget kan kjempe i toppen av Premier League igjen. Kanskje kan Edin Dzeko være mannen som hjelper dem med nettopp det? Merseysiderne er i alle fall beredt på å gi Manchester City kamp om Wolfsburg-spissen. (caughtoffside.com)

Ifølge Wolverhampton-manager Mick McCarthy kommer forsvarsspilleren Jelle van Damme til å bli værende hos ulvene. (Daily Mirror)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Aston Villa kjemper med nebb og klør for å holde fast på Ashley Young, og skal være villig til å la ham toppe pengelisten i klubben med en ukelønn på intet mindre enn 75.000 pund. (The Sun)

Apropos høy ukelønn: Bayern München har fått opp interessen for Wigans franske kantspiller Charles N'Zogbia. 24-åringen er taksert til 9 millioner pund, og Bayern kan komme til å gå med på både overgangssummen og franskmannens krav om 50.000 pund i uken. (Daily Mail)

Serbiske Milan Jovanovics opphold i Liverpool kan bli av det kortvarige slaget. 29-åringen som ble hentet til Merseyside denne sommeren innrømmer nemlig at han allerede tenker på å forlate klubben, etter å ha slitt med å kjempe seg til en fast plass på laget. (Daily Mirror)

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson anklager sin egen spissjuvel Wayne Rooney for nærmest å lyve for klubbens medisinske apparat.

- Wayne har spilt med en irriterende ankelskade i noen uker, og har holdt det for seg selv. Det er problemet med gutten, han er alltid alt for villig til å spille, sier sjefen selv. (Daily Mirror)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

På den andre siden av byen frykter den tidligere høyrebacken Danny Mills at Adam Johnsons karriere har tatt skade av at Manchester City-manager Roberto Mancini ikke liker landslagsvingens spillestil. (talkSport)

Newcastle-sjef Chris Houghton trygler spissen Andy Carroll om ikke å miste fokus, selv om det ryktes om at 21-åringen blir tatt ut til Englands A-lagstropp for første gang i karrieren denne måneden. (talkSport)

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag