*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Felix Ordonez (Reuters)

Liverpool vil hente Karim Benzema fra Real Madrid.

Fernando Torres er historie på Anfield, mens Andy Carroll og Luis Suarez er hentet inn for å styrke Liverpools angrep. Til sommeren kan spissduoen få selskap av Karim Benzema, den 23 år gamle franskmannen som for tiden er i Real Madrid. Talksport hevder at Liverpool forsøkte å kjøpe ham i januar og at merseysideklubben vil prøve igjen til sommeren.

Real Madridønsker på sin side å hente Cesc Fabregas fra Arsenal, hvis vi skal tro The Sun. Den spanske kongeklubben skal være villig til å legge 54 millioner pund på bordet for den spanske midtbanestrategen.

Christian Eriksen gjorde seg bemerket denne uka, med en strålende landskamp for Danmark mot England. Midtbanespilleren, som straks fyller 19 år, er blitt koblet til Arsenal, Chelsea og Liverpool, men vil ifølge Daily Mail helst bli værende i Ajax i minst halvannet år til.

Chelsea skal også være interessert i å hente Eden Hazard fra Lille til sommeren, melder Daily Mail. Gammelt nytt, melder vi.

Daily Mail forteller sine lesere at Jack Cork ønsker å gjøre utlånet fra Chelsea til Burnley om til en permanent avtale.

Blackpool sliter med skader på keeperne sine og vurderer nå å tilby en kontrakt til den tidligere Manchester United-keeperen Roy Carroll, opplyser Talksport.

I Tottenham skal David Bentley og Niko Kranjcar sendes på dør i sommer, forteller Metro. Manager Harry Redknapp har planer om å hente Sunderlands Kieran Richardson inn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.