Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Marcello Paternostro (AFP)
Sist oppdatert:
- 30 millioner pund, tilbyr City for stortalent. - Ikke i nærheten, er svaret.

Vi starter med Manchester City denne gangen, og slenger samtidig et åpent spørsmål ut i luften: Kan klubbens til tider ambisiøse pengebruk etter hvert komme til å slå tilbake på dem selv? Noe kan i hvert fall tyde på det, med tanke på svaret Palermo kommer med når City nå prøver å hente den argentinske 21-åringen Javier Pastore fra sicilianerne.

30 millioner pund er nemlig Manchester City villige til å legge på bordet for supertalentet, noe som ikke holder for Palermo. De vil kun la argentineren gå for 50 millioner pund - antakeligvis vel vitende om at klubbeier Sjeik Mansour har en fet nok lommebok til å bla opp de ekstra millionene som trengs.

Mens vi først er inne på en kobling mellom Italia og Manchester-området, kan det nevnes at både Juventus og Genoa håper på å lokke til seg Dimitar Berbatov fra Manchester United denne sommeren.

At Liverpool er interessert i danske Christian Eriksen fra Ajax, er ingen vel bevart hemmelighet. Men lite tyder på at det blir noe mer av overgangen, ettersom nederlenderne forteller at midtbanespilleren ikke er til salgs.

Charlton må belage seg på kamp for å få beholde stortalentet Carl Jenkinson, etter at Arsenal har meldt sin interesse for forsvarsspilleren.

Etter tapet for Braga i Europaligaen, kan ikke Liverpool gjøre annet enn å se fram mot neste sesong. Det blir kanskje med Yuri Zirkhov på kanten, ettersom klubben vurderer å hente russeren fra Chelsea i løpet av sommeren.

Kieron Dyer har langt ifra vært noen hit i West Ham, og er nå på utlån hos gamleklubben Ipswich. Dersom det oppholdet blir en suksess, kan den tidligere landslagsspilleren for England komme til å havne i Everton, meldes det.

Samtidig sier Everton-manager David Moyes at ryktene om at Manchester United har sikret seg underskriften til 20 år gamle Jack Rodwell ikke er annet enn oppsinn og usannheter. Midtbanespilleren blir hvor han er, fastslår Moyes.

Juventus følger ikke opp interessen for Chelseas Jose Boswinga. Prislappen på 10 millioner pund for portugiseren skremmer nemlig den gamle damen til å holde et fast og lukket grep om pengepungen for denne gang.

Både Stoke og Blackburn jakter Wigans Charles N'Zogbia, som ønsker seg vekk fra sin nåværende klubb. Wigan har satt en pris på 9 millioner pund for sin franskmann.

Til sist kan vi melde om at tidligere Chelsea-stopper Frank Leboeuf tror Carlo Ancelotti må ta sin hatt og gå fra Stamford Bridge i løpet av sommeren. Fjerdeplass i ligaen er enkelt og greit ikke godt nok, mener franskmannen.

Og Liverpool-manager Kenny Dalglish ber landslagssjef Fabio Capello innstendig om å la være å bruke Andy Carroll i Englands EM-kvalifiseringskamp mot Wales neste helg. Liverpool-spissen er nettopp tilbake fra et to måneder langt skadeopphold, og kan bli en viktig mann på topp for Liverpool i Premier League-innspurten - dersom han holder seg skadefri.

Kilder:BBC, TalkSport, The Sun, Caughtoffside, Daily Mirror, Daily Mail, The Guardian.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!