*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: (AFP/Scanpix)

Agent bekrefter at Romelu Lukaku skal til England. Carew ikke lenger under kontrakt med Aston Villa.

23.04.11 13:52

Det belgiske spissvidunderet Romelu Lukaku (17) har i lang tid blitt hevdet å være nær en Premier League-overgang gjennom denne spalten, og slik fortsetter det i dag.

Den italienske agenten Fabrizio Ferrari, som jobber med det belgiske overgangsmarkedet, hevder nemlig at Anderlecht kommer til å selge Lukaku til en engelsk klubb til sommeren.

Juventus skal ha vist sin interesse, men Anderlecht skal være fast bestemt på å selge til England, fordi spilleren selv ønsker seg dit. Chelsea er fortsatt storfavoritt til å sikre seg 17-åringen.

Der kan han kanskje på sikt erstatte Didier Drogba, som er ønsket i Tottenham , og skal være misfornøyd med å ha blitt henvist til benken av Carlo Ancelotti ved flere anledninger i det siste.

Javier Mascherano har heller ikke fått så mye spilletid han ønsket seg i Barcelona. Den tidligere Liverpool-spilleren kan få en rask retur til Premier League og Manchester United. Argentineren er angivelig i kikkerten til Alex Ferguson som vil fornye midtbaneleddet foran neste sesong.

I den forbindelse viser Manchester United også interesse for å hente den franske Roma-vingen Jérémy Menez. Både Liverpool og Arsenal skal imidlertid være rede til å kjempe om å få 23-åringen til andre kanter av fotballøya.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).

Kenny Dalglish har uttalt at Alberto Aquilani kan bli innvilget en ny sjanse i Liverpool fra neste sesong, men italieneren ønsker heller å fortsette i Juventus der han for tida befinner seg på lån.

Carlos Tévez ønsket seg vekk fra Manchester City i vinter, men ble overtalt til å bli. At spissen ikke trives i England er likevel ingen hemmelighet, og mye av årsaken skal være at hans nærmeste ikke ønsker å bo i landet.

Nylig skal argentineren ha tatt inn på hotell i Milano sammen med kjæresten. Ryktene vil ha det til at det ikke var tilfeldig at Inter befant seg på samme hotell.

Mens Tévez ikke finner lykken later vår egen John Carew til å trives som plommen i egget som «leiesoldat» i Stoke. Den skadeplagede landslagsspissen ønsker ikke overraskende å gjøre overgangen fra Aston Villa permanent.

Det ser ut til å bli lettere enn først antatt for lørenskogingen. Villa skal nemlig ha sagt opp kontrakten med Carew allerede da nordmannen forlot Villa Park i januar.

Everton ønsker å forsterke forsvarsrekka med Stuttgarts franske midtstopper Matthieu Delpierre.

Grant Holt er i ferd med å skyte Norwich opp fra The Championship til Premier League. Spissen har i snitt scoret i annenhver kamp både denne sesongen og i fjorårets, og har bidratt stort til at «the Canaries» kan klare to opprykk på rappen. Dette går ikke upåaktet hen hos West Bromwich, som følger 30-åringen nøye.

Kilder: BBC, talkSPORT, Daily Mirror, The Telegraph, Daily Mail, The Sun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag