Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Andre Penner (Ap)

Real Madrid vil kuppe spillere som er på vei til Manchester United og Chelsea.

18.06.11 12:49

At Chelsea er ute etter det brasilianske stortalentet Neymar, er en dårlig skjult hemmelighet. Nå kan de imidlertid få kamp fra den spanske storklubben Real Madrid. Santos krever 40 millioner pund for sin mann, noe José Mourinho skal være klar til å gi. Roman Abramovich vil faktisk ikke gi mer enn 30 millioner pund.

Real Madrid vil også kuppe Raphael Varane som nærmest skal være klar for Manchester United. De hvite fra Madrid vil bruke legenden Zinedine Zidane som et hemmelig våpen for å sikre seg forsvarstalentet.

Grunnen til at Sylvain Marveux signerte for Newcastle og ikke Liverpool, er at han ikke kom igjennom den medisinske testen hos de rød. Selv hevder han noe annet.

Luka Modricvil til Chelsea. De seneste uttalelsene fra kroaten har ført til at Chelsea har økt sitt bud til 25 millioner pund. Men det spørs om det er nok.

Chelsea skal også være nærme et kjøp av den 19 år gamle vingen Kevin de Bruyne fra Genk. Det er sannsynlig at belgieren vil gå direkte på lån til Anderlecht for å skaffe seg førstelagserfaring. I den belgiske ligaen vil han i så fall få bryne seg på Tom Høgli.

Vil du vite hvem Chelsea prøver seg på neste gang? Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding), så får du det med deg!

Udineses forsvarsklippe Christian Zapata har uttalt at han er nærme en overgang til Liverpool. Tanksenteren som er verdsatt til 14 millioner pund, har også blitt koblet til Arsenal, Manchester City og Bayern München.

Roma står klar til å slå Liverpool i kampen om Gael Glichy. Venstrebacken vil koste omtrent 8 millioner pund. Hva vil det ha å si for John Arne Riise?

Hvis Arsenal selger Clichy, er Jose Enrique mannen de vil erstatte han med. Londonklubben skal ha begynt samtaler med Newcastle.

Newcastle kan miste en forsvarsspiller til. Sevilla er interessert i Fabrizio Coloccini, men har ikke klart å møte prisen på 7 millioner pund.

Blackburn har ikke lyktes med sitt bud på Mirko Vucinic. Spissen håper på en overgang til Juventus.

Den nye manageren til Aston Villa Alex McLeish, som har blitt forsvart av Gabriel Agbonlahor, er interessert i Alan Hutton fra Tottenham.

Manager Neil Warnock har fortalt utålmodige Adel Taarabt at han kan forlate QPR i januar. Warnock tror at han vil ha fått nok av Taarabt innen den tid.

Warnok vurderer også å legge inn et bud på 3 millioner pund på Javi Guerra fra Real Valladolid. Spissen ble toppscorer i Spanias nest øverste divisjon forrige sesong med 29 mål.

Sebastian Larsson er så godt som klar for Sunderland, etter å ha avslått interessen fra Arsenal, Aston Villa og Newcastle. Svensken kommer gratis fra Birmingham.

Kan også ta med litt smånytt: Wolves ønsker seg Craig Gardner og Roger Johnson fra Birmingham, samt Swansea-keeper Dorus De Vries. Bolton vurderer et bud på den tranferlistede spissen Nile Ranger fra Newcastle. De vil også la Ali Al Habsi få gå til Wigan, der han var på utlån forrige sesong. Og nykommerne Swansea vil kjøpe Leeds' spiss Max Gradel for 1,5 millioner pund.

HTML EMBED

Kilder: Daily Mail, Daily Mirror, Daily Star, Daily Express, The Times, Daily Telegraph, Metro, BBC, Sky Sports, Sporting Life, TalkSport.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.