Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos/Scanpix

Kolo Toure har sonet ferdig dopingstraffen. Hva betyr det for City?

03.09.11 12:36

I det pågående landslagshysteriet må vi selvfølgelig ikke glemme det som virkelig betyr noe: Premier League.

Her er dagens ryktesnadder.

Og vi begynner med det som mange sikkert mener er en gladnyhet. David Beckham kan nemlig være på vei tilbake til engelsk fotball. Men det er ikke gresset på Old Trafford som lengter etter den presise høyrefoten. Ifølge the Sun ønsker Queens Park Rangers' nye eier, Tony Fernandes, å snappe opp Los Angeles Galaxy-spilleren så fort den amerikanske sesongen er over. Fernandes mener et klubbskifte vil hjelpe Beckham på veien mot å spille for det engelske landslaget i OL.

TALKSPORT skriver samtidig at Manchester United trolig vil låne ut keeperen Tomasz Kuszczak og den tidligere Molde-spissen Mame Biram Diouf, fordi begge har mislyktes i jakten på en fast plass i Sir Alex Fergusons tropp.

Galatasaray har kommet med et bud på West Ham-spissen Carlton Cole. Selv om det britiske overgangsvinduet er lukket, kan en avtale fortsatt skje da det tyrkiske vinduet fortsatt er åpent i noen dager til. Dette skriver Sky Sports.

Ifølge Daily Mail kan Kolo Toure være på vei mot en fast plass i Manchester City-troppen. Den skandaleomsuste forsvareren har endelig sonet ferdig straffen han fikk som følge av en positiv dopingtest.

Få det siste fra Premier League til den telefon. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil. Gå ikke glipp av nyheter om mulige overganger til din klubb!

Goal.com skriver at Clint Dempsey, som er en amerikansk midtbanespiller, hevder at Arsenal var en av klubbene som viste interesse i ham under overgangsvinduet, men insisterer på at han trives i Fulham.

Bolton-vingen Martin Petrov mener Arsenal og Tottenham kunne ha gjort et kjempekupp dersom de hadde sikret seg lagkamerat Gary Cahill før overgangsvinduet stengte. Det skriver Daily Mirror.

Samme avis melder at Tottenhams Giovani dos Santos er irritert på White Hart Lane-gjengen for at de forhindret hans overgang til Sevilla.

Jermaine Jenas fikk på sin side lov til å forlate Spurs, og midtbanespilleren hevder låneavtalen med Aston Villa kom som følge av for lite spilletid under Harry Redknapp, ifølge Metro.

Metro skriver også at James Beattie overraskende kan være på vei tilbake til Premier League etter at han ble frigjort av Rangers. Både Everton, Blackburn og Newcastle skal være interesserte.

Beattie kan isåfall bli redningen for Newcastle, som ikke klarte å signere en spiss på overgangsvinduets siste dag, og som sliter med å erstatte Andy Carroll, som forsvant under det forrige overgangsvinduet. Dette ifølge Daily Mirror.

Og apropos dårlig utnyttelse av overgangsvinduet. Everton-fansen har sett seg lei på klubbens svake overgangspolitikk, og har opprettet en internettside kalt Everton Time, som viser en klokke som holder følge med Toffees' fravær fra overgangsmarkedet, skriver Metro.

TALKSPORT hevder at Nottingham Forest-sjef Steve McClaren, som har vært under massiv kritikk etter at han ikke sikret seg et eneste tilskudd i løpet av overgangsvinduet, sier at han vil prøve å sikre seg Simon Cox på lån fra West Bromwich, Andros Townsend på lån fra Tottenham, og Ryan Bertrand på lån fra Chelsea.

Samtidig er Stevan Jovetic, som lenge ble jaktet av Chelsea i sommer, i samtaler med Serie A-klubben Fiorentina om å forlenge kontrakten sin, ifølge TALKSPORT.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.