*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Iain Buist (AFP)

Wenger vil hente forsterkning fra Real Madrid. Er han endelig klar for å punge ut for spillere fra øverste hylle?

30.10.11 15:56

Nei da, Arsène Wenger er stadig på jakt etter spillerforsterkninger av slaget som ikke tiltrekker seg nevneverdig med oppmerksomhet fra klubbene øverst på Premier League-tabellen.

Arsenal-manageren - som riktignok skal ha nok av penger mellom fingrene - vil nemlig ikke betale blodpris når han skal hente inn nye fjes, i motsetning til visse andre Premier League-klubber vil mange kanskje hevde.

Fiorentina-spiss Stevan Jovetic skal stå høyt på Wengers ønskeliste, ifølge Daily Star.

Sju millioner euro, eller rundt 54 millioner kroner, er franskmannen også villig til å betale for Real Madrid-reserven Esteban Granero, skal vi tro Daily Mirror.

Samme avis mener Newcastle har informert Liverpool om at Fabricio Coloccini ikke er til salgs.

Videre hevdes det fra samme kilde at skjærenes tidligere manager, Sam Allardyce, har begynt å høre på fansen når han vurderer å hente «gamle helter» til sin nye arbeidsgivere.

Big Sam skal nemlig tatt protestene fra West Ham-fansen til etterretning da han bestemte seg for å ikke hente klubbløse El-Hadji Diouf til Hammers. Senegaleseren har tidligere spilt under Allardyce i både Bolton og Blackburn.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Heurelho Gomes har fått nok av manglende tillit i Tottenham, og uttaler ifølge The Sun at gjør seg klar for å reise hjem til Brasil.

I Sunderland har man fått øynene opp for sveitsiske Sions ivorianske angriper Giovanni Sio, skriver talkSPORT.

Stadium of Light har man dessuten merket seg at Häcken har to lovende spillere i de svenske U19-landslagsspillerne Emilio Rossi og Nikola Laden. Men duoen følges også tett av Everton påstår talkSPORT.

Førstnevnte er født i 1992 og sammenlignet seg med Rosenborgs John Chibuike da han i vår beskrev seg selv som spillertype overfor Häckens nettsider. Laden er midtbanespiller og født i 1993.

Til slutt må vi nevne noe om det to bitre Manchester-rivalene som ikke har fått særlig med omtale i ryktespalten denne lørdagen. Málaga-spiss Ruud van Nistelrooy hevder ifølge talkSPORT at Manchester City, og ikke gamleklubben Manchester United, er favoritt til å vinne seriemesterskapet denne sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.