*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Eddie Keogh/SCANPIX

Er Thierry Henry på vei tilbake til Arsenal?

17.12.11 09:39

Ja dere hørte riktig, Arsene Wenger vurderer å hente hjem Arsenals gamle storscorer Thierry Henry på lån om det skulle dukke opp en spisskrise for klubben i januar. Den gamle Arsenal-helten spiller for øyeblikket for New York Red Bulls.
(Daily Telegraph)

Ryktene om Henry er kanskje gledelig for mange Gunners-supportere, men det er heller tvilsomt at Manchester Citys interesse i Robin van Persie er like populært. City skal nemlig være klare til å tilby Arsenal 41.6 millioner pund for nederlenderen i sommer. Og ikke nok med det, City vil også friste nederlenderen med 200 000 pund i uken, altså 120 000 pund mer i uken enn hva han tjener i Arsenal i dag.
(The Sun)

Liverpool har sendt speidere til Nord-London, nærmere bestemt til Tottenham for å ta en titt på Tom Huddlestone. Midtbanespilleren skal være aktuell som erstatter for skadede Lucas Leiva.
(Footy bunker)

Sunderlands Asamoah Gyan forsvant noe overraskende før sesongen på lån til Al-Ain i de Forente Arabiske Emirater. Men nå ønsker Martin O’Neill å hente ghaneseren tilbake. Den nye Sunderland-manageren ventes å kontakte spissen neste uke.
(The Sun)

Newcastle ønsker å signere Crystal Palace-talentet Wilfried Zaha. Ungutten ble blant annet kåret til årets unge spiller for Crystal Palace i fjor, og skal ha en prislapp på 10 millioner pund.
(Daily Mail)

Sergio Agüero har til tider storspilt for Manchester City denne sesongen, og man må kunne si at argentineren har taklet overgangen til Premier League meget bra. Nå forteller spilleren at han ikke ønsker å bli i City for alltid. Svigersønnen til Diego Maradona ønsker nemlig å returnere til sitt hjemland for å avslutte karrieren i sin gamle klubb Independiente når han fyller 29 år.
(Olé)

Tottenhams Giovani dos Santos har slitt med å imponere for London-klubben, og har allerede vært på flere utlån. Meksikaneren skal ikke være fornøyd med tingenes tilstand og Sevilla skal nå være interessert i å hente spilleren i januar.
(Footy Latest)

Klaas-Jan Huntelaar har ifølge forskjellige ryktebørser vært på radaren til Manchester United i en årrekke, men spilleren ser alltid ut til å ende opp i en annen klubb når overgangsvinduene åpner. Nå skal United igjen være interessert i å hente den nederlandske målmaskinen, som for tiden befinner seg i Schalke 04.
(Footy Latest)

En annen spiller som skal være av stor interesse for sir Alex Ferguson er Borussia Dortmunds Mario Götze. Dessverre for United kan det se ut til at spilleren blir for dyr, ettersom Dortmund krever nærmere 50 millioner pund for spilleren.
(Daily Mail)

Ferguson kan dermed i stedet finne på å hente Götzes lagkamerat Mats Hummels, som kun har en prislapp på «bare» 15 millioner pund.
(Daily Mail)

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.