*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

KLUBBSKIFTE I SIKTE? Barcelona og Samuel Umtiti fikk med seg et godt resultat fra bortekampen mot Eden Hazards Chelsea i Champions League. Umtitis prestasjoner er blitt lagt merke til. Foto: Javier Garcia (Shutterstock / NTB scanpix)

Manchester United på stopperjakt. Stjernespisser kobles til Chelsea.

10.03.18 14:27

Manchester United vurderer å bruke sommeren på å betale utkjøpsklausulen i Barcelona-kontrakten til Samuel Umtiti (24), hevder Talksport å vite.

Beløpet man må ut med for å kjøpe fri den franske midtstopperen skal være på 54 millioner pund. Det tilsvarer nesten 587 millioner kroner etter lørdagens valutakurser.

Manager José Mourinho vil også ha inn flere stoppere. Borussia Dortmunds Sokratis Papastathopoulos (29) skal ha vært i Manchester Uniteds søkelys de siste ukene, skriver The Mirror.

I tilllegg er Edinson Cavani (31) misfornøyd med tilværelsen i Paris Saint-Germain. Både Manchester United og Chelsea er på ballen, eventuelt mannen, skal vi tro Le Parisien. Det spekuleres samtidig i en mulig salgssum på omtrent 576 millioner kroner.

London Evening Standard melder at N'Golo Kanté (26) heller ikke er særlig interessert i å spille for Paris Saint-Germain. Midtbanespilleren til Chelsea skal være en av PSGs største mål på overgangsmarkedet til sommeren.

Klikk på bildet for å forstørre.

UTILFREDS: Paris Saint-Germains stjernespiss Edinson Cavani. Foto: Charles Platiau (Reuters / NTB scanpix)

Héctor Bellerin (22) kan derimot være på vei bort fra London og Arsenal. Det påstår i alle fall Bleacher Report, som kobler den spanske høyrebacken til Juventus.

Samme kilde mener også å vite at Robert Lewandowski (29) er åpen for å skifte klubb. Real Madrid og Chelsea skal være i front blant klubbene som kan få kloa i Bayern Münchens polske storscorer.

Liverpool og Arsenal har vært ute etter underskriften til Monaco-stjernen Thomas Lemar (22) i lengre tid, men uten å få napp. Nå rapporterer The Telegraph at Manchester City hiver seg inn i kampen om å sikre seg den offensive midtbanespilleren.

Man. City mislyktes med å hente både Alexis Sánchez og Riyad Mahrez i januar. Manager Pep Guardiola er på utkikk etter en spiller som kan brukes på begge flankene, og Lemar er trolig høyt prioritert i neste overgangvindu.

Brighton er nå, i likhet med Crystal Palace og West Ham, inne i kappløpet om å hente den franske midtbanespilleren Ibrahim Amadou (24) fra Lille. Det melder Le 10 Sport.

West Ham får dessuten også konkurranse fra West Bromwich og Sevilla om tyrkeren Okay Yokuşlu (23). Spanske AS og tyrkiske Milliyet har opplysninger om interessen rundt midtbanespilleren.

Den utleide Everton-spissen Sandro Ramírez (22) har uttalt at han gjerne vil bli værende i Sevilla på permanent basis.

Spanjolen ble hentet til Goodison Park i fjor sommer, men var ikke noen suksess i et trøblete første halvår i Liverpool-klubben. I januar ble han sendt på lån tilbake til hjemlandet, der han har fått spilletid i fire kamper for Sevilla så langt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.