Lørdagens Premier League-rykter

ETTERSPURT: Roma-vingen Cengiz Ünder (til høyre), her i aksjon mot Real Madrid og Toni Kroos i fjor høst.

ETTERSPURT: Roma-vingen Cengiz Ünder (til høyre), her i aksjon mot Real Madrid og Toni Kroos i fjor høst. Foto: Gabriel Bouys (AFP / NTB scanpix)

Champions League-profiler kobles til Tottenham. Liverpools manager avfeier rykter om gigantkjøp.

09.02.19 10:45

Tottenham følger i likhet med milanoklubbene Inter og Milan den mexicanske Porto-profilen Héctor Herrera (28) tett, skal vi tro CalcioMercato. Midtbanespilleren Herrera er blant annet er kjent for sterkt hodespill og gode taklinger.

Spurs skal i tillegg være beredt til å legge 35 millioner pund på forhandlingsbordet til londonrivalen West Ham, hevder Daily Express. Dette i et forsøk på å sikre seg den unge irske midtbanespilleren Declan Rice (20), som har noen av de samme styrkene på banen som Herrera.

CalcioMercato skriver i tillegg om at Roma vil tredoble lønnen til den tyrkiske kantspilleren Cengiz Ünder (21), i en manøver som skal få satt en stopper for interessen fra Tottenham og Arsenal.

Håpet om å spille på nye White Hart Lane denne sesongen ser enda mer tynnslitt ut for Tottenham. Manager Mauricio Pochettino sier til The Guardian at det kan bli vanskelig for dem å flytte før sesongslutt.

Se direkte klokka 13 (NA+): Dinamo Kiev - Vålerenga

Evening Standard skriver samtidig at Premier League ønsker at de liljehvite skal spille minst fem kamper den nye hjemmebanen denne sesongen, eller bli værende på Wembley til oppstarten av seriespillet i 2019-2020.

Manchester Evening News kan fortelle at kontraktsforhandlingene mellom Juan Mata (30) og Manchester United står bom stille. I likhet med lagkamerat Ashley Young (33) står spanjolen uten en avtale fra sommeren av. Foreløpig er det lite som tyder på en løsning for dem.

KORT TID IGJEN? Juan Mata. Foto: Matt Mcnulty (Pa Photos / NTB scanpix)

Mata vil angivelig ha en ny kontrakt på to år, mens Manchester United trolig foretrekker et ettårsavtale med midtbanemannen.

Samtidig rapporterer Daily Mirror at Manchester United hiver seg inn i et kappløp mot byrival Manchester City om å få til en overgang for Lyons midtbanespiller Tanguy Ndombele (22) til sommeren.

Mindre troverdige Metro mener å vite at David de Gea (28) nærmer seg å skrive under på en ny femårskontrakt med Manchester United.

Daily Star siterer Chelsea-manager Maurizio Sarri på at han ikke kommer til å stå i veien for Eden Hazard (28), om den belgiske superstjernen bestemmer seg for å dra til Real Madrid i sommer.

Tidligere Chelsea-lagkompis Cesc Fábregas tror derimot at Hazard bestemmer seg for å forlenge oppholdet i Chelsea. Det skriver The Independent.

Chelsea, Manchester United og Liverpool er alle interessert i å knytte seg til den unge Benfica-playmakeren João Félix (19), melder Talksport. Unggutten er i utgangspunktet best i en rolle som hengende spiss.

Liverpool-manager Jürgen Klopp har samtidig avfeid antydninger om at rødtrøyene kommer til å bruke gigantiske summer på å forstereke spillerstallen til sommeren. Det hevder i alle fall Teamtalk.

Arsenal, Manchester City og Barcelona er tidligere nevnt som beundrere av Lille-angriper Nicolas Pepe (23). Nå melder franske Le 10 Sport at Bayern München forbereder et bud for å sikre seg den franskfødte ivorianeren.

Franske Adrien Tameze (25) sier ifølge Sport Witness at han avslo tilbud fra Cardiff og Watford i januar. Den defensive midtbanespilleren ville heller fortsette å spille under Patrick Vieiras ledelse i Nice.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag